Στο Ισραήλ οι αγώνες της Εθνικής Νέων για το 2021-2022

Στο Ισραήλ θα διεξαχθούν οι αγώνες της Εθνικής Νέων για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων U19 περιόδου 2021-2022.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον 4ο όμιλο και εκτός από το Ισραήλ που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες, θα αντιμετωπίσει επίσης την Ολλανδία και τη Μολδαβία.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της UEFA, οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 8 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2021.

Από την προκριματική φάση στον επόμενο γύρο (Elite) θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και η καλύτερη 3η ομάδα από τους 13 ομίλους.

Η Πορτογαλία περνά απευθείας στον Elite round και η Σλοβακία, που θα διοργανώσει την τελική φάση, δεν λάβει μέρος σε προκριματικές φάσεις.

Στον Elite round θα λάβουν μέρος 28 ομάδες σε επτά ομίλους των 4 ομάδων και οι επτά πρώτες ομάδες των ομίλων θα προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η Κύπρος βρίσκεται στην 32η θέση της κατάταξης με 5.333 βαθμούς και για σκοπούς κλήρωσης τοποθετήθηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας.

Μάρτιο στη Σλοβακία
Η Εθνική Νέων για τη διοργάνωση που βρίσκεται σε εξέλιξη, τον ερχόμενο Μάρτιο θα αγωνιστεί σε όμιλο πρόκρισης στη Σλοβακία και συγκεκριμένα στον πρώτο όμιλο.Εκτός από τη Σλοβακία, θα αντιμετωπίσει το Κόσσοβο και την Ιταλία και εκκρεμεί η ακριβής ημερομηνία για τη διεξαγωγή των αγώνων, που είχαν αναβληθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

Στην επόμενη φάση (Elite Round) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου καθώς και η καλύτερη τρίτη ομάδα από όλους τους ομίλους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy