Κίτρινη Γραμμή: Παρέδωσε τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα

Η Κίτρινη Γραμμή παρέδωσε τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα. Η ΑΕΛ κατάφερε μέσα από τη συλλογή δώρων, να χαρίσει το χαμόγελο σε περισσότερα από 600 παιδιά και να συνεισφέρει στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για πέρα από 500 οικογένειες. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέας Σοφοκλέους.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, ξεκίνησε η διάθεση των Χριστουγεννιάτικων πακέτων αλληλεγγύης και δώρων από την Κίτρινη Γραμμή. Παρών στην έναρξη αυτής της διαδικασίας, ήταν και ο πρωτεργάτης του οργανισμού. κος. Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος παρουσίασε το έργο της Κίτρινης Γραμμής στους εκπροσώπους του τύπου.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε ότι από την μέρα ίδρυσης της Κίτρινης Γραμμής, παραδόθηκαν πέραν των 12.000 πακέτων σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας. Για την δράση του Δεκεμβρίου συγκεκριμένα, καταφέραμε μέσα από την συλλογή δώρων για παιδιά, να χαρίσουμε το χαμόγελο σε περισσότερα από 600 παιδιά και να συνεισφέρουμε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για πέρα από 500 οικογένειες.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που έτρεξαν μαζί μας αυτή την προσπάθεια, καθώς και τον απλό κόσμο, που από το υστέρημα του πρόσφερε, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι η αλληλεγγύη σε περιόδους κρίσης είναι μέσα στο DNA του Κυπριακού λαού.

Σας ευχαριστούμε

Υ.Γ. Με το πέρας της εκστρατείας θα ανακοινωθούν όλοι όσοι συνδράμει για να επιτευχθεί ο στόχος αυτής την εκστρατείας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy