Πήρε το ντέρμπι και είναι αγκαλιά με τον τίτλο

Τη νίκη με πήραν οι Απόλλων Ladies στο ντέρμπι του Γυναικείου πρωταθλήματος με 3-0 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και πλέον βρίσκονται αγκαλιά με τον τίτλο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με της Απόλλων Ladies να κυριαρχούν στον αγώνα. Η Φρέντα είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με την τερματοφύλακα της Νέας Σαλαμίνας να αποκρούει. Το 1-0 ήρθε μετά από καταπληκτική ενέργεια της 15χρονης Μαρίας Παναγιώτου, η οποία απέφυγε εξαιρετικά την αντίπαλο της και με όμορφο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μεγάλη ευκαιρία της Φρέντα που την κεφαλιά της απέκρουσε και πάλι η Kelly.

Στην επανάληψη η Νέα Σαλαμίνα μπήκε πιο δυνατά, όμως η Απόλλων Ladies είχαν κάποιες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Στα μισά του 2ου ημιχρόνου ήρθε το 2-0 όταν σε λάθος διώξιμο της Kelly η μπάλα κόντραρε στη Φόλκεσον και κατέληξε στα δίκτυα. Το 3-0 ήρθε από τη Rio Hardy και πλέον όλα είχαν πάρει τον δρόμο τους.

Παρά τις όποιες προσπάθειες των παικτριών και των δύο ομάδων, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Απόλλων Ladies να επικρατεί με 3-0 της Νέας Σαλαμίνας και να αυξάνει περαιτέρω τη διαφορά στη βαθμολογία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy