Πέτρος Ψύχας: “Είμαι πάλι εδώ, δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και περιμένω τις ευκαιρίες”

Στη Cytavsion μίλησε μετά το τέλος του σημερινού(20/12) νικηφόρου αγώνα του Απόλλωνα με 4-0 κόντρα στον Ερμή, ο Πέτρος Ψύχας.

Διαβάστε τι ανέφερε:

“Ερχόταν από καλά αποτελέσματα ο Ερμής, με μεγάλες ομάδες. Από το πρώτο λεπτό με τις οδηγίες του προπονητή μας, προσπαθήσαμε για να πάρουμε το τρίποντο.

Για τους τραυματισμούς του: Οι τραυματισμοί είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Δούλεψα σκληρά για να επανέλθω μέσα από την προετοιμασία. Κατάφερα στο πρώτο παιχνίδι να παίξω βασικός, αλλά μετά ήρθε ένας ακόμα μικροτραυματισμός. Όμως είμαι πάλι εδώ, δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και περιμένω τις ευκαιρίες από τον προπονητή μου.

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του: Είμαι λίγο πίσω, το ξέρω αυτό. Δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις και με έξτρα προπονήσεις για να φτάσω στο 100%.

Για την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται: Εγώ θέλω να παίζω στο γήπεδο, όπου κι αν παίξω. Πίσω από τον επιθετικό και winger μπορώ να ανταποκριθώ καλύτερα αλλά όπου με βάλει ο προπονητής μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα.

Για τον Πετράκη: Έχει άλλη φιλοσοφία ο νέος προπονητής, μέσα από τις προπονήσεις προσπαθεί να μας δείξει αυτό που θέλει. Ακόμα μαθαίνουμε από αυτόν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy