Η 13η ήταν γρουσούζικη…

Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας ήταν μια αγωνιστική που οι ομάδες της Λεμεσού θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Ο Άρης έπεσε θύμα έκπληξης από τον Διγενή Μόρφου στο Τσίρειο, αφού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και έχασε την 1η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 22΄με τον Da Silva και το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν να ισοφαρίσει στο 63΄με τον πρώτο του σκόρερ τον Σικόρσκι. Η ισοπαλία αυτή για τον Άρη είναι η πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα που τον έριξε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 26, δύο πίσω από τον Οθέλλο που επικράτησε με 2-1 εντός έδρας του Κούρη Ερήμης.

Ο Κούρης Ερήμης μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Ξυλοτύμπου, δέχθηκε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον πρωτοπόρο Οθέλλο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μέσα σε ένα δίλεπτο στο 49΄και στο 51΄, για να μειώσει ο Κούρης με αυτογκόλ στα τελευταία στάδια του αγώνα. Ο Κούρης βρίσκεται στην 8η θέση με 17 βαθμούς, έχοντας συγκάτοικο την ΑΕΖ Ζακακίου.

Η ΑΕΖ πήρε τον ένα βαθμό εκτός έδρας κόντρα στη Ξυλοτύμπου, αφού εξήλθε ισόπαλη 0-0 και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς όσους και ο Κούρης.

Η ομάδα του ΕΝΥ βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση από τις Λεμεσιανές ομάδες, αφού χθες(20/12) δεν ήταν συνεπής και έχασε εντός έδρας από τον ΑΣΙΛ με 0-1. Το άγχος των βαθμών ήταν ξεκάθαρο στους ποδοσφαιριστές του Μάριου Νεοφύτου, που παρά την προσπάθεια δεν κατάφεραν να αποκομίσουν βαθμολογικό κέρδος, κάτι που τους αφήνει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς. Η ομάδα του Ύψωνα πρέπει να βρει τη ψυχολογία και να ξεκινήσει να παίρνει βαθμούς αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις ομάδες της Λεμεσού είναι μεσοβδόμαδα και στην εμβόλιμη 14η αγωνιστική, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΙΛ την Τρίτη(22/12) στις 14:30, η ΑΕΖ θα υποδεχθεί τον Οθέλλο την Τετάρτη(23/12), ο Κούρης θα φιλοξενήσει τον Αχυρώνα ενώ ο ΕΝΥ θα πάει εκτός έδρας κόντρα στην φορμαρισμένη ΠΑΕΕΚ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy