Εντοπίστηκαν κλεμμένα οχήματα σε υποστατικό συλληφθέντα για ναρκωτικά

Τέσσερα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν σε υποστατικό που διατηρούσε ένας από τους τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση των 35 κιλών ναρκωτικών και των χιλιάδων βεγγαλικών στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησε σε έλεγχο του υποστατικού μετά από μαρτυρία όπου εντόπισε τα τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με τα γεγονότα την Παρασκευή(18/12) 35 κιλά κάνναβης και 300 κιλά βεγγαλικών που περιέχουν εκρηκτική ύλη, εντόπισε η αστυνομία μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ Λεμεσού.  Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ηλικίας 34 – 43 ετών, όλα γνωστά στην υπηρεσία.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο διοικητής  της ΥΚΑΝ, Μιχάλης Κατσουνωτός, η επιχείρηση στήθηκε όταν μετά από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε αποθήκες τα παράνομα υλικά, τα οποία έφτασαν στη Λεμεσό από το εξωτερικό. «Από τα τέλη Νοεμβρίου είχαν φτάσει πληροφορίες στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην ΥΚΑΝ σε σχέση με εμπορεία ναρκωτικών αλλά και εισαγωγή και διάθεση στο κοινό βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων. Αυτές οι πληροφορίες αναλύθηκαν, έγινε σχεδιασμός επιχείρησης και για κάποιο χρονικό διάστημα πρόσωπα και υποστατικά τέθηκαν υπό παρακολούθηση σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουμε κατά πόσον ευσταθούσε η πληροφορία» ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy