Σαλάχ: “Κορυφαίες ομάδες Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον”

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σε συνέντευξή στην ισπανική εφημερίδα AS τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος στην κατάκτηση της Premier League, αλλά και του Champions League με τη Λίβερπουλ.

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην ισπανική εφημερίδα AS. Ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ απάντησε σε ερώτηση για το αν βλέπει τον εαυτό του στην Ρεάλ Μαδρίτης, είτε στην Μπαρτσελόνα χωρίς να αποκλείει τίποτα για το μέλλον.

“Θεωρώ ότι η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι δύο κορυφαίες ομάδες. Ποιος ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην κατάκτηση της Premier League και του Champions League με την Λίβερπουλ ξανά” απάντησε συγκεκριμένα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα αν θα παραμείνει στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια, με τον ίδιο να δηλώσει ότι όλα εξαρτώνται από τους Reds: “Είναι μία δύσκολη ερώτηση, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι όλα είναι στα χέρια της ομάδας. Φυσικά θέλω να σπάσω ρεκόρ εδώ και να επαναλάβω όλα τα ρεκόρ της ομάδας. Όμως τα πάντα είναι στα χέρια της ομάδας”.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και για τους αντικαταστάτες τους τα επόμενα χρόνια: “Είναι δύσκολο να πεις ποιος θα τους διαδεχθεί. Υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες, αλλά αυτό που έκαναν για το ποδόσφαιρο είναι απίθανο. Ναι, το όνομά σου μπορεί να αναφερθεί, αλλά θεωρώ ότι αυτό που έκαναν για το ποδόσφαιρο ήταν σπουδαίο”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί τον εαυτό του έναν από τους καλύτερους παίκτες υποστήριξε: “Ναι φυσικά. Όταν κοιτάζω τι έχω κάνει στην καριέρα μου, θέλω να νιώθω ότι έχω πετύχει κάτι σημαντικό. Γι’ αυτό θέλω να δίνω το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και κάθε χρόνο για την ομάδα και τον εαυτό μου”.

Ο Σαλάχ μίλησε και για το παρελθόν του και για το αν πίστευε μικρός ότι θα πετύχει τόσα πολλά: “Δεν περίμενα ότι θα βρεθώ εδώ. Είναι νωρίς να το περιμένεις τόσο νωρίς. Πηγαίνω βήμα βήμα όπως ήμουν στην Αίγυπτο. Έκανα προπόνηση για να παίξω στην Ευρώπη. Τότε πήγα στη Βασιλεία και είπα όχι σε μεγαλύτερη ομάδα. Κάνεις το ένα βήμα και μετά το επόμενο”.

O Σαλάχ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 20 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ σκοράροντας 14 γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

 

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy