Μίλησε ο “άγραφος νόμος” του ποδοσφαίρου, έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς η ΑΕΛ!!

Σ΄ένα παιχνίδι που είδαμε την πρώτη ιστορική κόκκινη κάρτα με το VAR, η ΑΕΛ παρά το μειονέκτημα που είχε, στο 2ο ημίχρονο αδικείται από το αποτέλεσμα. Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχασε στο πρώτο 25λεπτο της επανάληψης, δεν την άφησαν να πάρει τη νίκη, αφού “τιμωρήθηκε” από τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου, με τη Νέα Σαλαμίνα να ισοφαρίζει και τον αγώνα να ολοκληρώνεται στην ισοπαλία 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο μέχρι και το 20λεπτο δεν είχε τίποτα το αξιόλογο, αφού όλα εξελίχθηκαν μετά και μέχρι και τη λήξη του. Στην πρώτη της ευκαιρία η ΑΕΛ στο 22΄σκόραρε κάνοντας το 0-1, για να έρθει το VAR και να βάλει το στίγμα του στο 28΄, με τον διαιτητή να το συμβουλεύεται και να δείχνει την απευθείας κόκκινη κάρτα στο Ράσο για επικίνδυνο παιχνίδι.

Μετά και το πλεονέκτημα που απέκτησαν, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά θέλοντας να αντιδράσουν όμως οι “γαλαζοκίτρινοι” κράτησαν σχετικά εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έβαλε τρία λεπτά καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να υπάρξει οτιδήποτε.

Παρά το μειονέκτημα που είχε η ΑΕΛ, μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 50΄, ο αμυντικός των γηπεδούχων, έσωσε την ομάδα του, όταν μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Τόρες έγινε κάτοχος της μπάλας, σούταρε από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Ανδρέου από “μηχανής Θεός”, έσωσε την ομάδα του. Στο 55΄το σουτ του Μπάμπιτς, ο Κίσσας απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 58΄και πάλι ο επιθετικός της ΑΕΛ έχασε τεράστια ευκαιρία αφού ξεπέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι.

Τακουνάκι του Τεσέιρα και πλάσε του Τόρες σημάδεψαν το 61ο λεπτό του αγώνα, με την ΑΕΛ να πιέζει αν και με δέκα ποδοσφαιριστές, ήταν αυτή που υπερείχε στον αγώνα. Ο Ντανίλο για τη Νέα Σαλαμίνα “απάντησε” με ένα συρτό σουτ που πέρασε μό69λις έξω από το κάθετο δοκάρι του Βοζίνια.

Στο 72΄ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, όταν μετά από φάουλ από δεξιά ο Βάγκνερ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο και μετά στα δίκτυα, με τον Βοζίνια να μην μπορεί παρά την προσπάθεια που έκανε.

Παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων και κυρίως της ΑΕΛ, το αποτέλεσμα του αγώνα δεν άλλαξε με την ΑΕΛ να “τιμωρείται” από τις πολλές ευκαιρίες που βρήκε και να χάνει τη νίκη, αφού η Νέα Σαλαμίνα σκόραρε και “έκλεψε” τον ένα βαθμό από την ΑΕΛ!

Κίτρινες: Βινίσιους, Πική, Κονφέ, Ντανίλο, Χριστοφόρου / Ριέρα, Ντανίλο, Βοζίνια

Κόκκινες: Ράσο/Σιαθάς

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Παύλου(69΄Σεργίου), Ανδρέου, Βάγκνερ, Ντανίλο, Βινίσιους, Πική(69΄Σιαθάς), Μπρένο, Χριστοφόρου, Κρεάν(58΄Τσίκο) και Κονφέ

ΑΕΛ: Βοζίνια, Τεσέιρα, Α.Αβραάμ, Νταβόρ, Ριέρα(83΄Αντάμοβιτς), Τόρες(88΄Μαίντεβατς), Αντωνίου, Ράσο, Σάντος, Ντανίλο και Μπάμπιτς(69΄Μάε).

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Χαράλαμπος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy