Του πρόσφεραν 100.000 για να έχει μειωμένη απόδοση

Ο Μάριος Σιαμπάνης κλήθηκε άμεσα από την υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να καταθέσει, μετά τις καταγγελίες περί απόπειρας δωροδοκίας και την παραγγελία για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τον προϊστάμενο εισαγγελίας Πρωτοδικών, κ. Παναγωτόπουλο.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Άρη κατέθετε για πάνω από τέσσερις ώρες για την υπόθεση ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι δεν τον πλησίασε κάποιο πρόσωπο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Δίκη στο Open» ο Σιαμπάνης μίλησε για συνάντηση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης με έναν πρώην υπάλληλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει φύγει πριν από περίπου πέντε χρόνια, τον κατονόμασε και του πρόσφερε το ποσό των 100.000 ευρώ για να έχει μειωμένη απόδοση στο ντέρμπι, ενώ του ζητήθηκε να βρει κι άλλους συμπαίκτες του ώστε να πράξουν και εκείνοι αναλόγως. Σε ερώτηση γιατί δεν μίλησε πριν τον αγώνα είπε πως δεν ήθελε να «δυναμιτίσει» το κλίμα και απλά ενημέρωσε κάποιους συμπαίκτες του για το περιστατικό.

metrosport

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy