“Σκότωσε” την Τσέλσι στο 96΄ η Γουλβς

Τεράστιο «τρίποντο» με ανατροπή πέτυχε η Γουλβς στο «Μολινό» επί της Τσέλσι με 2-1, στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 13ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «Λύκοι» βρέθηκαν στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πίσω στο σκορ από το γκολ του Ζιρού, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω και αφού ισοφάρισαν με τον Ποντένσε, στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο «κολλητές» ήττες, με το γκολ του Νέτο.

Η Τσέλσι έχασε πολύτιμο έδαφος στην κούρσα του τίτλου, καθώς υπέστη την δεύτερη σερί εκτός έδρας ήττα (προηγήθηκε το 1-0 από την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ») κι έτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει ή, και να πιάσει στην κορυφή τις Τότεναμ και Λίβερπουλ, που κοντράρονται το βράδυ της Τετάρτης (16/12) στο «Ανφιλντ».

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους με τον Ζιρού, ωστόσο, απέτυχε να «κλειδώσει» το «τρίποντο» και στο φινάλε το… πλήρωσε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy