Θέλει Νικολιά ο Πετράκης (pics&video)

Αποκλειστικές πληροφορίες του lemesosinsports.com αναφέρουν πως ο Γιάννης Πετράκη θέλει να φέρει τον Γεννάρη στον Απόλλωνα τον Αλέξανδρο Νικολιά, τον οποίο προσπάθησε το καλοκαίρι να πάρει και στον Ολυμπιακό.

Ο Ελλαδίτης προπονητής γνωρίζει πάρα πολύ καλά τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό, αφού οι δύο τους συνυπήρξαν στον ΠΑΣ Γιάννινα για μια τριετία (2016-19).

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ με την οποία είχε 1 συμμετοχή, ενώ αγωνίστηκε σε Γλυφάδα (10 συμ. – 1 γκολ), Ολυμπιακό Βόλου (51 συμ. –6 γκολ) και ΠΑΣ Γιάννενα (75 συμ. – 6 γκολ). Το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός Πειραιώς πλήρωσε 300.000 ευρώ στην ομάδα των Ιωαννίνων για να τον κάνει δικό του και μετά τον έδωσε δανεικό στην ΑΕΛ Λάρισας όπου μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια (195 λεπτά).

Η περίπτωση του Ελλαδίτη που μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και στην μεσαία γραμμή ως επιθετικός μέσος δεν είναι εύκολη, καθώς ο δανεισμός του στην ΑΕΛ έχει διάρκεια 2+1 χρονιά και όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός να συνεργαστεί ξανά με το Γιάννη Πετράκη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy