Ο Covid-19… ξεσκέπασε τα συμφέροντα!!!

Μεγάλο ζήτημα έχει προκύψει στο Ποδόσφαιρο μας με τα αυξημένα κρούσματα κορωνοιού που εμφανίστηκαν στις ομάδες. Οι αναβολές αγώνων είναι πλέον γεγονός, καθώς η έξαρση των κρουσμάτων πήρε απότομα την άνω βόλτα.

ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακός και Ομόνοια ανακοίνωσαν «πληγές» από τον κορωνοιό και κανείς δεν ξέρει από δω και μπρος «τι μέλλει γενέσθαι». Η αβεβαιότητα πλανάται στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, με τελευταίο σενάριο τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το μεγάλο ερώτημα όμως του φίλαθλου κόσμου και δικαιολογημένα είναι, το γιατί τον περασμένο Μάιο με πολύ λίγα κρούσματα το πρωτάθλημα διακόπηκε, ενώ τώρα συνεχίζεται με τα τόσα προβλήματα. Η απάντηση στο μυαλό όλων η ίδια, το συμφέρον κάποιων που τους βόλευε η διακοπή και έκαναν τα πάντα για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οι αποφάσεις λοιπόν που πάρθηκαν τότε, κρίνονται εκ των υστέρων λανθασμένες, αφού θα μπορούσε κάλλιστα να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να ολοκληρωθεί, δίνοντας και τις εμπειρίες τόσο στην ΚΟΠ, όσο και στις ομάδες για να αντιμετωπίσουν πιο εύκολα τα προβλήματα στη φετινή σεζόν. Τα προβλήματα στις ομάδες δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν και θα συνεχιστούν με τον κορωνοιό να κτυπά πλέον ανελέητα το άμοιρο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Βόλεψε κάποιους τότε η διακοπή, άλλοι έμειναν στην κατηγορία, άλλοι γλύτωσαν μισθούς προς τους ποδοσφαιριστές τους, άλλοι κατάφεραν να μειώσουν συμβόλαια που είχαν να πληρώνουν, άλλοι κέρδισαν ευρωπαϊκές συμμετοχές και γενικά όλοι τότε, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις έμειναν ευχαριστημένοι!

Τώρα κύριοι πώς συνεχίζουμε; Οι αναβολές αγώνων δυσκολεύουν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού οι διαθέσιμες ημερομηνίες είναι είδος προς εξαφάνιση, για να οριστούν τα παιχνίδια. Ότι πίστευαν κάποιοι ότι γλύτωσαν τον περασμένο Μάιο, τα βρίσκουν τώρα μπροστά τους. Οι αποφάσεις που πάρθηκαν για διακοπή με γνώμονα το συμφέρον, έφεραν τώρα δυσεπίλυτα προβλήματα. «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» «άρχοντες» του Κυπριακού ποδοσφαίρου!

Γ.Δ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy