Νίκησε στο εξ αναβολής την ΑΕΚ

Με καλή ψυχολογία πάει στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 η Rono Markets ΑΕΛ με την Ανόρθωση.
Σε εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε την ΑΕΚ με 3-0 σετ στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»  και παρέμεινε στην 1η θέση με 18 βαθμούς με την ολοκλήρωση των αγώνων της στον Α Γύρο.
Η ΑΕΚ που αγωνίστηκε με μια ξένη την Καναδέζα LeMay έμεινε στην 5η θέση με 03 βαθμούς παλεύοντας το τρίτο σετ.
Η απόδοση της Robo Markets ΑΕΛ ήταν καλή από τα αρχικά στάδια και προηγήθηκε 12-04. Οι «γαλαζοκίτρινες» δημιούργησαν double –score 16-08 και την σνέβασαν στο +10 20-10 και κέρδισαν 25-13 γράφοντας το 1-0.
Στα μέτρα της Robo Markets ΑΕΛ άρχσε και το δεύτερο σετ με τις Λεμεσιανές να προηγούνται 05-02. Η ΑΕΚ προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική και ήταν κοντά στο σκορ 11-07.
Το σετ είχε ενδιαφέρον με την Robo Markets ΑΕΛ να προηγείται 15-10. Με το σκορ στο 18-10 η προπονήτρια της ΑΕΚ Σοφία Τσαγγαρίδου – Γεωργίου κάλεσε σε τάϊμ – άουτ ώστε να μην ξεφύγει και άλλο η Robo Markets ΑΕΛ.  Η ομάδα της Λεμεσού δημιούργησε σκορ ασφαλείας έξι πόντων 21-15 για να επιβληθεί 25-18 σε 23’ διαμορφώνοντας το 2-0 σετ. Στο παρκέ ο Στέλιος Μασιάς πέρασε στα τελικά στάδια του σετ και τη νεαρή διεθνή Έφη Παναγιώτου.
Με πολύ καλές προοπτικές άρχισε το τρίτο σετ αφού «γαλσζοκίτρινες» και «κιτρινοπράσινες» συμβάδιζαν στο σκορ 04-04. Η ΑΕΚ μάλιστα έδωσε και άλλο χρώμα στο σετ όταν προσπέρασε 06-07. Το σετ θύμισε παλιούς αγώνες Robo Markets ΑΕΛ – ΑΕΚ αφού ήταν απόλυτα ανταγωνιστικό με την Λεμεσιανή ομάδα να ξεφεύγει με +3 13-10. Η ΑΕΚ ισοφάρισε 15-15, αλλά η Robo Markets ΑΕΛ έπαιξε έξυπνα στα τελικά στάδια κερδίζοντας 25-17 σε 22’ και τον αγώνα 3-0 σετ.
Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ):Κατσουνωτού, Janara, Σπύρου, Da Silva, Παύλου, Πεχλιβάνη – Λίμπερο: Κωνστσντινίδου. – Αλλαγές: Κυπριανού, Παναγιώτου,Τζ. Θεοδοσίου, Gryban – Στεφανίδη.
AEK (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ): Στυλιανού, Ιωάννου, Χαραλάμπους,Le May, Χατζηπέτρου, Δημητρίου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές: Ιακώβου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy