Ξανά στη σέντρα με ντέρμπι

Επαναρχίζει το Σάββατο(12/12) το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας με τη 12η αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει και τοπικό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΖ και του Άρη.

Η ομάδα της “Ελαφράς ταξιαρχίας” μετά και την αφαίρεση των τριών βαθμών που δέχθηκε, θέλει να συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε. Μέχρι στιγμής και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Άρης βρισκόταν στην 1η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 7 νίκες και 4 ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 20 τέρματα, ενώ είχε δεχθεί 8. Στον αντίποδα η ομάδα της ΑΕΖ, θέλει το θετικό αποτέλεσμα κάτι που θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις.

Μέχρι στιγμής βρίσκεται στη 8η αγωνιστική με 16 βαθμούς, μετρώντας 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Σκόραρε 14 τέρματα και δέχθηκε εννέα.

Άλλες δύο αναμετρήσεις θα έχουμε επίσης το Σάββατο(12/12) για τις άλλες δύο Λεμεσιανές ομάδας. Συγκεκριμένα ο Κούρης Ερήμης που βρίσκεται στη 10η θέση με 14 βαθμούς υποδέχεται τον Π.Ο Ξυλοτύμπου 2006. Ο Κούρης μετρά 3 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Έχει σκοράρει 16 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 17.

Η ομάδα του ΕΝΥ έχει δύσκολο έργο εκτός έδρας όπου αντιμετωπίζει τον Διγενή Μόρφου στο Μακάρειο. Η ομάδα του Ύψωνα βρίσκεται στην 15η θέση με 10 βαθμούς, μετρώντας 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Έχει σκοράρει 7 τέρματα, ενώ έχει δεχθεί 18.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy