Χωρίς Λάρσον και Αγκίρε αλλά με VAR

308

Ραδιοφωνικές δηλώσεις έκανε σήμερα(10/12) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανουρίος Κωνσταντίνου και αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τη Δόξα, αλλά και στην “πρεμιέρα” του VAR.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Δόξα και πως ολοκληρώθηκε η προετοιμασία: «Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε στην παρουσία του προέδρου. Είναι δύσκολο το παιχνίδι αυτό για εμάς παραδοσιακά και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δείχνουν ότι δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μοχθήσουμε στο Μακάρειο για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης».

Τι θα πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας: «Γνωρίζουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι ανταγωνιστικοί. Αυτό το οποίο πρέπει να έχουμε κατανοούμε είναι ότι θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, με πάθος και συγκέντρωση, να περιορίσουμε τα νεκρά μας διαστήματα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Σεβόμαστε την Δόξα αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Πόσο θα βοηθήσει το καλό παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ: «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείχνεις αντίδραση. Ο Απόλλωνας έχει ποιότητα, βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και πρέπει να πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Αν θα είναι στην αποστολή ο Λάρσον: «Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να είναι στην αποστολή. Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι στον δρόμο της επιστροφής και είναι σημαντικό για εμάς καθώς ξοδέψαμε αρκετά χρήματα γι’ αυτόν και υπάρχει πίστη προς το πρόσωπο του ότι θα μας βοηθήσει».

Για τον Αγκίρε: «Ο Αγκίρε είναι εκτός και θα μπει από βδομάδας κανονικά. Από βδομάδας θα μπει και ο Κατελάρης».

Για το VAR: «Είναι σημαντική εξέλιξη, πολύ καλή κίνηση από την ΚΟΠ έστω και δαπανηρή. Η απαξίωση από το φίλαθλο κοινό ήταν αυτή που πλήγωσε περισσότερο το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι ένα βήμα προς την εξάλειψη της προκατάληψης και υποσυνείδητα και οι ομάδες θα προετοιμάζονται γνωρίζοντας ότι θα λάβουν εντός γηπέδου ότι δώσουν. Κανείς δεν θα μπορέσει να παραποιήσει γεγονότα για να τους στερήσει αυτά που δικαιούνταν. Με την κίνηση αυτή απαγορεύονται τα λάθη, θα περιοριστούν τα λάθη».

Για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου με ΑΠΟΕΛ: «Δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε. Σεβόμαστε την ΚΟΠ και το πρωτόκολλο. Είναι λυπηρό. Αυτή την φορά έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μοίρα στο ΑΠΟΕΛ. Εκφράζουμε την συμπάθεια μας, ταχεία ανάρρωση σε όλους και θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Όλος ο κόσμος να είναι καλά και να ξεφύγουμε από όλο αυτό το συντομότερο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy