Λουκάκου: “Ανήκω στο Top-5”

Ο Ρομέλου Λουκάκου σπανίως παραχωρεί συνέντευξη. Ο Βέλγος επιθετικός της Ιντερ έκανε μία εξαίρεση για το «France Football», όπου μίλησε για πολλά και διάφορα.

Οταν του ζητήθηκε να κατατάξει τον… εαυτό του στο παγκόσμιο επίπεδο, ο γιγαντόσωμος άσος δεν δίστασε: «Τους τελευταίους πέντε μήνες είμαι ένας από τους πρώτους πέντε σκόρερ, ναι! Μπορεί να υπάρχουν παίκτες που έχουν σημειώσει περισσότερα γκολ, αλλά… (σ.σ. σκέφτεται και στην συνέχεια αναφέρει τον αριθμό των γκολ που έχει πετύχει πρόσφατα). Όχι, όχι, το Top-5 είναι μια χαρά. Δεν θέλω να δώσω την κατάταξη, αλλά είμαι ένας από αυτούς».

Ο Λουκάκου ο οποίος έχει σημειώσει 53 τέρματα από την αρχή της περασμένης σεζόν, αποκαλύπτει τις σκέψεις του για το ποδόσφαιρο και τον ποδοσφαιριστή: «Μερικές φορές πρέπει να ξέρεις πώς να εργασθείς για την ομάδα, με κάθε ταπεινοφροσύνη, χωρίς να αποκομίσεις απαραίτητα τα οφέλη απευθείας. Ειδικά όταν αισθάνεσαι ότι δεν είναι η ημέρα σου. Όσο για τους παρατηρητές, πιστεύω ότι σχεδόν όλοι αντιλαμβάνονται την νοημοσύνη του παιχνιδιού. Και αυτό με κάνει πραγματικά πολύ χαρούμενο. Πάντα προσπαθώ να συγχρονισθώ με την υπόλοιπη ομάδα, να προσαρμοσθώ στις απαιτήσεις και τις συνθήκες. Κι εδώ στο Μιλάνο, όλοι το κατάλαβαν αυτό, είτε ήταν οι φίλαθλοι, είτε οι παίκτες. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι μπόρεσαν να κατανοήσουν τι είδους παίκτης είμαι».

Αναφερόμενος στην εμπειρία του από το καμπιονάτο, ο Λουκάκου σχολίασε: «Στην Ιταλία, η νίκη έρχεται πρώτη. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην προσέγγιση των αγώνων μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας. Εστιάζω ακριβώς στο τι πρέπει να κάνω, γιατί, πάλι, τα δύο πρωταθλήματα δεν είναι όμοια. Τακτικά, όσον αφορά στην θέση μου και τις κινήσεις μου, δεν πρέπει να κάνω λάθος. Ποτέ».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy