Κτύπησε συμποδοσφαιριστή του και βάζει σε μπελάδες την ομάδας του!

Σοβαρό περιστατικό που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα σε ομάδα της Α΄κατηγορίας συνέβηκε, όταν μετά από τον τελευταίο αγώνα της συγκεκριμένης και μετά από μια συνηθισμένη διαμάχη και συζήτηση που είχαν δύο συμποδοσφαιριστές, ο ένας εξ αυτών έξω από το γήπεδο και κατά την αναχώρηση των ποδοσφαιριστών, συνέχισε να ζητά τα ρέστα, και επιτέθηκε απρόκλητα στον συμποδοσφαιριστή του.

Ο ποδοσφαιριστής που δέχθηκε την επίθεση, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο, παρέμεινε κλινήρης για δύο μέρες και θα υποβληθεί σε εγχείρηση για αποκατάσταση της ζημιάς. Ο ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του συμποδοσφαιριστή του κάτι που αν γίνει θα δημιουργήσει μεγάλους μπελάδες στην ομάδα.

Οι ιθύνοντες της ομάδας που έγινε το περιστατικό, θέλουν να λυθεί το πρόβλημα, με τον ποδοσφαιρστή που δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση να ζητά την οικονομική αποζημίωση τόσο της εγχείρησης που θα υποβληθεί όσο και της αποκατάστασης της υγείας του.

Το τι θα γίνει είναι θέμα πλέον των εμπλεκομένων και πως θα βρεθεί η λύση στο μεγάλο ζήτημα που δημιουργήθηκε.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy