Στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός- ΠΑΣ Γιάννινα!

Οριστικά στη Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί η σαββατιάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Στη Λεωφόρο θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι πράσινοι εξέταζαν το ενδεχόμενο να γίνει το ματς στη φυσική έδρα του τριφυλλιού, καθώς το χορτάρι του ΟΑΚΑ είχε επιβαρυνθεί αρκετά.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσέκαραν τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και διαπίστωσαν ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση απ΄ αυτό του ΟΑΚΑ. Μόνο μπροστά από τους δύο πάγκους είναι… βαρύς ο αγωνιστικός χώρος, αλλά μέχρι την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα γίνουν κάποιες εργασίες, με σκοπό να βελτιωθεί και εκεί.

Έτσι οι πράσινοι πήραν οριστικά την απόφαση να γίνει εκεί το παιχνίδι.

Την Παρασκευή αναμένεται να γίνει και ο τελικός έλεγχος με το VAR, για το οποίο η έγκριση έχει δοθεί από την ΚΕΔ και την ΕΠΟ και είναι τυπικό το θέμα από εδώ και πέρα.

Το τριφύλλι επιστρέφει στο  σπίτι του μετά από 2.5 χρόνια, καθώς το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στην ιστορική του έδρα ήταν στις 07/05/2018 με την Ξάνθη.

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy