“Δεν κάνεις ποτέ απολογισμό σε τέτοιες περιόδους. Απολογισμό κάνεις τον Μάιο”

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε σήμερα(7/12) ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, για τον αγώνα και τη νίκη κόντρα στην Ε.Ν.Π.

Για τη νίκη επί της ΕΝΠ και την έκταση του σκορ είπε:

«Σημασία έχει η νίκη, όλες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς και δεν έχει ποτέ σημασία η έκταση του σκορ. Προετοιμαστήκαμε για να πάμε στο Τάσος Μάρκου για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ανήκει στο παρελθόν, έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας στο Μακάρειο κόντρα στη Δόξα και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ανταποκριθούμε

Για την καλή εμφάνιση:

«Δεν κινδυνεύσαμε παρά μόνο σε μια απρόσμενη φάση όπου η ΕΝΠ σκόραρε και μπήκε στο παιχνίδι. Ήταν φυσικό επακόλουθο να έρθει το άγχος και το αίσθημα της επιβίωσης και ευτυχώς σκόραρε ο Πίττας και καθάρισε το παιχνίδι. Δεν άξιζε στην ομάδα να μπει σε αυτή τη διαδικασία, προσθέσαμε τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε».

Για το ανέβασμα του Γιαννιώτα και την καλή παρουσία των Πίττα και Πέδρο:

«Σημείο αναφοράς η επιστροφή του Ζοάο Πέδρο στον καλό του εαυτό μετά από καιρό. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και στα καλά του αποτελεί βαρόμετρο. Ο Πίττας κάνει πολύ καλή χρονιά και η συνέπεια του είναι αυτή που τον καθιερώνει. Η ομάδα είναι σε καλό φεγγάρι αν εξαιρέσουμε ένα ημίωρο με την ΑΕΛ κα δέκα λεπτά χθες. Είναι μακρύς ο δρόμος, υπάρχουν δύσκολα παιχνίδια και ανταγωνιστικοί αντίπαλοι. Είναι επίτευγμα να κερδίζεις το κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα δικά μας παιχνίδια, να περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για τον τίτλο».

Για το 7ο γκολ του Ντιγκινί και την πολυφωνία στο σκοράρισμα:

«Πρέπει να υπάρχει πολυφωνία στο σκοράρισμα για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Θέλουμε περισσότερα γκολ και από τους μέσου μας και είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό. Πέρασε μια περίοδο κάμψης  ο Μάρκοβιτς, ο Χάμπος βρίσκει τα πατήματα του, ο Ματέι είναι σε καλό φεγγάρι, Μην ξεχνάτε επίσης ότι πατήματα του, Ρομπέρζ και ο Γιούστε τα προηγούμενα χρόνια βοηθούσαν σε αυτό τον τομέα».

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος:

«Απουσιάζει ο κόσμος των μεγάλων ομάδων που έβαζε πίεση, εξισορροπούνται πολλά δεδομένα και γενικότερα είναι παιχνίδια που πρέπει να τα δίνεις όλα. Δεν σου χαρίζεται τίποτε».

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό:

«Δεν κάνεις ποτέ απολογισμό σε τέτοιες περιόδους. Απολογισμό κάνεις τον Μάιο. Το αν δεν υπάρχει, όπως για τον Απόλλωνα γίνεται  υποθετικό σενάριο το ίδιο ισχύει και για τους άλλους. Βλέπεις πως να παρουσιάζεσαι συνεπής και πως να διαχειρίζεσαι τις δύσκολες μέρες. Θέλει μια σωστή διαχείριση συναισθημάτων, να μην επηρεάζονται ούτε από τις νίκες, ούτε από τις ήττες να είσαι έτοιμος να κερδίσεις το κάθε επόμενο παιχνίδι. Ευχαριστημένοι θα είμαστε τον Μάϊο και όχι από τον μέχρι τώρα απολογισμό.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Από αύριο θα είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο. Οι προπονήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης θα κάνουν πιο ξεκάθαρο το σκηνικό. Είναι σίγουρα εκτός ο Κατελάρης, ευτυχώς προλάβαμε τα χειρότερα με τον Αγκίρε, ο Λάρσον θα ανεβάσει ρυθμό».

Για τον αγώνα με τη Δόξα:

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, τίποτα δεν θα σου χαριστεί. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα είναι ευχής έργο να έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεση του προπονητή μας. Υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα όμως καθρέφτης είναι το γήπεδο. Να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη για να μην εξαρτάται το οποιοδήποτε αποτέλεσμα από κάποιες συγκυρίες που θα συναντήσουμε. Έχουμε ικανότατους και διψασμένους για διάκριση ποδοσφαιριστές, τους παρέχουμε ότι είναι δυνατόν και έχουν υποχρέωση να τα δώσουν όλα».

Για το VAR:

«Είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος που διαχρονικά στο κυπριακό ποδόσφαιρο λόγω της καχυποψίας και της αμφισβήτησης έχει μολύνει κάποιες φορές δικαιολογημένα και κάποιες όχι τη σκέψη του φίλαθλου κοινού της Κύπρου. Νομίζω αυτή η εξέλιξη με τη σωστή εφαρμογή θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς την εξάλειψη της προκατάληψης και να λαμβάνει κάθε ομάδα ότι της αξίζει και ότι της αναλογεί. Δεν θα υπάρχει θεωρώ ή θα περιοριστεί η οποιαδήποτε αδικία και θα είναι ένα βήμα προς τα μπρος για να σκεφτόμαστε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι και όχι ποιος θα είναι ο διαιτητής μας».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy