Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Συνέχεια στα πρωταθλήματα τόσο στην Κύπρο με τη 12η και 13η αγωνιστική, όσο και στο εξωτερικό είχαμε αυτό το Σαββατοκυρίακο(5,6/12) και πάμε να δούμε τι έκαναν οι οκτώ ποδοσφαιριστές που έχει δανεικούς η ΑΕΛ σε άλλες ομάδες.

Συγκεκριμένα οι Χάρης Καψός και Ανδρέας Φράγκου στην Καρμιώτισσα, Λεάνδρο Σίλβα στην Αρούκα Πορτογαλίας, Χριστόφορος Φραντζής και Ευαγόρας Αντωνίου στον Κούρη Ερήμης, Στυλιανός Παντελή στον Ερμή, Μάρκος Μουστάκης στη Μπαλζάν Μάλτας και Γιάννης Γερολέμου στη Tarsko Selo.

Πάμε να δούμε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Ήταν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό(3-2), αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, ενώ δεν βρισκόταν στην αποστολή στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα(0-1).

Ανδρέας Φράγκου(Καρμιώτισσα): Ήταν στην αποστολή της ομάδας του τόσο στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό(3-2), όσο και στον εντός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα(0-1) αλλά δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής.

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Ήταν βασικός στον εντός έδρας αγώνα της 10ης αγωνιστικής κόντρα στην Porto B(2-3), ενώ αγωνίστηκε και πάλι σε όλο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Oliveirense(1-2) στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής.

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας δεν είχε υποχρεώσεις.

Ευαγόρας Αντωνίου(Κούρης Ερήμης): Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας δεν είχε υποχρεώσεις.

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Ξεκίνησε ως βασικός στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα την Ομόνοια(0-0) για τη 12η αγωνιστική, ενώ στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής μπήκε ως αλλαγή στο 46΄στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Πάφο(1-1).

Μάρκος Μουστάκης(Μπαλζάν): Δεν βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας του τόσο στην 9η αγωνιστική και στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Senglea Athletic(1-1), όσο και στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του για τη 10η αγωνιστική κόντρα στη Gudza United(3-2) λόγω τραυματισμού.

Γιάννης Γερολέμου(Tarsko Selo): Πέρασε ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Etar(1-0) στο 87΄.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy