Φανούριος για Ε.Ν.Π, τραυματίες και Πρωτάθλημα-Τι είπε για τις αποχωρήσεις και την ενίσχυση

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα (4/12) στον Super Sport fm 104.0 και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Ε.Ν.Π, τους τραυματίες, στις αποχωρήσεις και την μεταγραφική ενίσχυση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Δεν μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική θέση της Ένωσης, είναι μονόδρομος για εμάς, να προετοιμαστούμε και να πάμε για να τα δώσουμε όλα για τους βαθμούς της νίκης».

Για την συνέχεια: «Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματα συνεχώς και εναλλαγή στις θέσεις αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Προέχει το παιχνίδι με την Ένωση».

Πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα: «Για να μην νικήσεις εννοείται ότι έκανες λάθος, δεν είναι μόνο η ατυχία και η αστοχία. Κάτι έγινε λάθος. Κάποτε τα λάθη δεν τα πληρώνεις και κάποτε τα πληρώνεις. Με την ΑΕΛ πληρώσαμε τα λάθη, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και ο αντίπαλος νίκησε. Δεν μπορεί να γίνει ανάλυση γιατί δεν έβαλε το πέναλτι ο Μάρκοβιτς ή ο Νταμπό σημάδεψε το δοκάρι. Η ανάλυση μπορεί να γίνει για το α΄  ημίχρονο που ήξμασταν άνευροι χωρίς απαιτήσεις».

Για τα αγωνιστικά: «Κατελάρης και Αγκίρε θα είναι εκτός και περιμένουμε Λάρσον, Ντιγκινί και Γιαννιώτα με τις περισσότερες πιθανότητες να τις συγκεντρώνει ο Γιαννιώτας. Πέδρο, Ρομπέρζ και Σακέτι θα είναι πανέτοιμοι».

Ρομπέρζ και Σακέτι είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές: «Κανείς δεν μείωσε ποτέ προσφορά την αξία και την προσφορά των δύο αλλά ο προπονητής κάνεις τις επιλογές του. Στο ποδόσφαιρο διαφέρουν οι απόψεις αλλά ήταν θέμα ετοιμότητας και με το σκεπτικό ότι 11άδα που κερδίζει δεν αλλάζει και προερχόμασταν από νίκη στην «Αρένα».

Ο Ιανουάριος είναι κοντά, πόσο σας απασχολεί η ενίσχυση; «Ο μήνας Δεκέμβριος θα είναι αυτός που θα αξιολογηθούν όλοι. Θα έχει ένα καλό δείγμα ο κ. Πετράκης, θα διαμορφώσει βάση της σκέψης του το πλάνο της ενίσχυσης, θα δει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Είναι θέμα του ιδίου».

Για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου: «Είναι θέματα που έλαβαν χώρα μεσούσης της εβδομάδας. Η σκέψης μας είναι στο ματς με την Ένωση. Για να έχουν αξία αυτά για τα οποία δουλεύει η διοίκηση το επιστέγασμα είναι ένα πρωτάθλημα. Μετά μανίας, με κάθε τρόπο πρέπει να δώσουμε την χαρά στον κόσμο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy