Αλλάζει τα πλάνα του ο Πετράκης…

Μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΛ την περασμένη αγωνιστική ο Απόλλωνας δεν έχει άλλη επιλογή αν θέλει να μην χάσει πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα από το να επανέλθει στις νίκες στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής(6/12) κόντρα στην Ε.Ν.Π.

Ο Πετράκης προσανατολίζεται σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού λίγο το ντεφορμάρισμα κάποιων ποδοσφαιριστών, οι τραυματισμοί αλλά και οι κάρτες του Σάλαι δεν αφήνουν άλλη επιλογή στον Ελλαδίτη προπονητή. Θέση στο αρχικό σχήμα παίρνει ο Ρομπέρζ, ενώ ίσως δούμε και τον Σακέττι στο αρχικό σχήμα. Στην κορυφή της επίθεσης θα επανέλθει ο Νταμπό αντί του Μπένσοπ. Φυσιολογικά επανέρχεται και ο Πέδρο αντί του Φιλιώτη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ντιγκινί και Γιαννιώτας που αποχώρησαν τραυματίες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να βρίσκονται στην αποστολή, ενώ ο Λάρσον παρόλο που συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, κάνει και ατομικό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy