Ιταλία-Ισπανία, Βέλγιο-Γαλλία στα ημιτελικά

106

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (3/12) στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν, η κλήρωση για τα ζευγάρια των δύο ημιτελικών του «Nations League Finals», που θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 10 Οκτωβρίου 2021, στα γήπεδα της Ιταλίας.

Σε μία πολύ σύντομη διαδικασία, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ που κατέκτησαν τις πρωτιές στους τέσσερις ομίλους της League A, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο γενικός γραμματέας της UEFA, Τζιόρτζιο Μαρκέτι ανέδειξε στο περιθώριο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών του 2ου «Nations League Finals».

Στον πρώτο ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Οκτωβρίου 2021 στο «Giuseppe Meazza Stadium» του Μιλάνου, θα αναμετρηθούν η Ιταλία με την Ισπανία. Μία μέρα μετά (7 Οκτωβρίου 2021), στο «Juventus Stadium» του Τορίνο, το Βέλγιο θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία.

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθούν στις 10 Οκτωβρίου 2021, με την UEFA να ανακοινώνει αργότερα στην ημέρα, τις ώρες των δύο ημιτελικών και των τελικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy