Γιάννης Μαρκουλλής: “Η βοήθεια στον συνάνθρωπο μου είναι κάτι μου κάνει να νιώθω όμορφα και μου προσφέρει ικανοποίηση”

Η ιστοσελίδα μας σε συνέχεια προηγούμενου της άρθρο, Ανασφάλεια ΤΕΛΟΣ…, έψαξε το όλο θέμα και αναζήτησε τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το έργο αυτό. Ο λόγος για το Γιάννη Μαρκουλλή, ένα άνθρωπο που πάντοτε νοιαζόταν για τον δίπλα του, για τον συνάνθρωπο του και βοηθά απλόχερα όποιον του το ζητήσει.

Ο Γιάννης δημιούργησε τη δική του εταιρεία βασιζόμενη στον να παρέχει τις υπηρεσίες της στον καθένα ακόμα και σ΄αυτούς που λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούν να πληρώσουν.

Βρήκαμε λοιπόν τον Γιάννη Μαρκουλλή και του ζητήσαμε ευγενικά αν θέλει να μας μιλήσει. Αρχικά ο Γιάννης μας αρνήθηκε λέγοντας μας, ότι δεν του αρέσει η αυτοπροβολή και γιατί δεν ήθελε η κουβέντα μας να φανεί ως διαφήμιση της εταιρείας του. Εμείς όμως επιμείναμε και τελικά είχαμε μια όμορφη και εποικοδομητική συζήτηση μαζί του μαθαίνοντας όλη τη σκέψη του γύρω από το έργο που διαμόρφωσε.

Πάμε λοιπόν να τον γνωρίσουμε και να μάθουμε τι τον ώθησε να δημιουργήσει αυτό το έργο.

Γιάννη, καταρχήν κάτω από ποιες συνθήκες και πως αποφάσισες να κάνεις αυτό το έργο;

Φίλε μου, ο καθένας μας σκέφτεται διαφορετικά. Εγώ είπα από τη στιγμή που μπορώ να βοηθήσω γιατί να μην το κάνω; Αυτό βγαίνει από τη ψυχή μου και δεν ήθελα δεύτερη σκέψη, αφού το να βοηθώ και να είμαι χρήσιμος είναι κάτι που με κάνει να νιώθω όμορφα και μου προσφέρει ικανοποίηση. Προσπαθώ και βρίσκω τον τρόπο να προσφέρω πάντα στον συνάνθρωπό μου.

Δεν νιώθω ότι κάνω κάτι το ξεχωριστό αλλά κάτι το αυτονόητο, κάτι που αν όλοι μας το κάναμε, ο καθένας με τον τρόπο του από όπου βρίσκεται και όσο μπορεί, η πατρίδα μας θα ήταν πιο ενωμένη και αγαπημένη. Δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο, οι περισσότεροι πατούν “επί πτωμάτων” και σκέφτονται μόνο το δικό τους συμφέρον. Δυστυχώς στον τόπο μας επικρατεί η ζήλεια και η κακία.

Ποια είναι η φιλοσοφία και ο στόχος του συγκεκριμένου προγράμματος;

Στις δύσκολες συνθήκες ζωής που επικρατούν στον τόπο μας και ενώ οι κυβερνώντες ανέκαθεν πρέπει να βοηθούν τον απλό κόσμο, εντούτοις κάποια πράγματα είναι τόσο άδικά και απάνθρωπα. Ενώ γεννηθήκαμε άνθρωποι και θέλουμε να παραμείνουμε τέτοιοι, οι σημερινές προκλήσεις σε κάνουν να σκέφτεσαι διαφορετικά. Σε αναγκάζουν να κινείσαι διαφορετικά και πολλές φορές να κάνεις πράγματα που υπό άλλες συνθήκες η συνείδηση σου να μην σου το επέτρεπε, αλλά προσπαθείς να επιβιώσεις. Η φιλοσοφία και οι στόχοι του συγκεκριμένου προγράμματος έχουν να κάνουν με τη βοήθεια στον συνάνθρωπο μου, να νιώθει ασφαλής στο σπίτι του, να έχει ασφαλισμένα τα υπάρχοντα του μέσα από οικονομικές λύσεις, ακόμα και δωρεάν.

Η φιλοσοφία και οι στόχοι του εν λόγω προγράμματος είναι:

Γνωρίζοντας ότι η μόνιμη φύλαξη για πολλά νοικοκυριά, επιχειρήσεις κ.λ.π είναι μια δαπανηρή λύση θέσαμε σαν στόχο μας την δημιουργία ενός ξεχωριστού, άκρως στοχευμένου και αποτελεσματικού συστήματος που να αγγίζει τα θέλω και τον προϋπολογισμό των πελατών μας – συνεργατών μας, διατηρώντας πάντα τα υψηλοτέρα επίπεδα ασφαλείας δίνοντας τους την ευκαιρία ακόμη και με χωρίς καμία μηνιαία οικονομική επιβάρυνση να νιώθουν ανά πάσα στιγμή πραγματικά υψηλό αίσθημα ασφαλείας όπου και αν βρίσκονται.

Φιλοσοφία και στόχος μας ήταν η δημιουργία μηχανοκίνητης μονάδας ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας που θα έχει την ικανότητα να επισφραγίζει την ασφάλεια σας ανά πάσα στιγμή. Να βρίσκεται στον δρόμο με αναμμένες μηχανές περιπολώντας 24 ώρες, 365 μέρες και με τον τρόπο καθώς και το σύστημα εργασίας της, να έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε περίπτωση με άμεση επέμβαση και μότο άμεση επέμβαση.

Να δουλεύει επί 24ώρου βάσεως ανά βάρδια με ένα ξεχωριστό σύστημα το οποίο θα μηδενίζει την απώλεια και τους πιθανούς κινδύνους στον μέγιστο βαθμό με εντατικούς ελέγχους και την υπηρεσία επόπτη ασφαλείας εξασφαλίζοντας έτσι τον σωστό έλεγχο και επιτυγχάνοντας με αυτό την ασφάλεια στον μέγιστο βαθμό, δίνοντας της ακόμη και την δυνατότητα συνεργασίας και με άλλες εταιρείες π.χ εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, εταιρεία η οποία έχει συνεργασία με άλλη εταιρεία ασφαλείας, εργοδότες οι οποίοι εργοδοτούν ιδιώτες φύλακες, κυβερνητικές υπηρεσίες κ.λ.π.

Φιλοσοφία και στόχος μας είναι κάθε πελάτης μας σε κάθε γωνιά της Κύπρου να αποκτά κάρτα μέλους με τον δικό του συνθηματικό αριθμό, τον οποίο θα αναφέρει τηλεφωνικός σε περίπτωση ανάγκης ή περιστατικού.

Γνωρίζοντας έτσι εκ των προτέρων όλα τα απαραίτητα στοιχεία σας όπως διευθύνσεις κ.λ.π, η Άμεση Επέμβαση της Εταιρείας να ενεργοποιείτε άμεσα και να αποφεύγετε η χρονοτριβή. Δημιουργώντας έτσι ένα πραγματικά υψηλό αίσθημα ασφαλείας ανά πάσα στιγμή.

Φιλοσοφία και στόχος της PATROL είναι να προσφέρει σε όλες τις κοινωνικές τάξεις, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις για την κάλυψη της βασικής ανάγκης που όλοι έχουμε για ασφάλεια και προστασία γιατί η ασφάλεια στις μέρες μας δεν είναι πολυτέλεια, είναι τρόπος ζωής και επιβίωσης.

Γιάννη, που μπορεί να αποταθεί κάποιος που χρειάζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Μπορεί να μας βρει στα social media(fb ΕΔΩ αλλά και στην ιστοσελίδα μας patrolprivatesecurityservices.com. Επίσης η εταιρεία μας έχει και παγκύπριο τηλέφωνο που είναι 80002929(δωρεάν χρέωση), αλλά σας δίνω και τον προσωπικό μου αριθμό, Γιάννης Μαρκουλλής 96 123123. Όποιος θέλει και χρειάζεται ασφάλεια ας μην διστάσει να μας καλέσει ακόμα και αν δεν έχει την οικονομική ευχέρεια.

Κλείνοντας Γιάννη τη κουβέντα μας και σε ευχαριστούμε για το χρόνο που μας διαθέτεις, ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο;

Θέλω να τελειώσω με μια υπόσχεση πως, ότι και να γίνει θα προσπαθήσω μέσω της εταιρείας μου να βοηθώ τον κόσμο. Δεν μπορεί ο ο κόσμος να νιώθει ανασφαλής. Η υπομονή έχει και τα όρια της. Ενώ κάποιοι άλλοι που τρώνε με “χρυσά κουτάλια” δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, ο απλός κόσμος απειλείται καθημερινά.

Με το πρόγραμμα που έχω δημιουργήσει προσπαθούμε να προσφέρουμε ανακούφιση και ασφάλεια στον κόσμο, ώστε να μην το σκέφτεται κι αυτό στα πολλά άλλα προβλήματα που έχει καθημερινά. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την κουβέντα μας όσο και για την αναγνώριση αυτού που κάνω. Πιστέψετε με ότι τη μεγαλύτερη αναγνώριση την παίρνω από τον κόσμο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy