Οι ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ ξαναχτυπούν…

184

Νέα ανακοίνωση ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ σχετικά με την τιμωρία του ΑΡΗ.

Η ανακοίνωση:

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους. Το έχουμε πει αρκετές φορές ότι ως υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι που είμαστε , δεν πρόκειται να ησυχάσουμε εάν δεν σταματήσει αυτή η πρωτοφανής αδικία , στο χώρο των μικρών κατηγοριών, του Κυπριακού Πρωταθλήματος.

Μας απασχολεί καθημερινά το ζήτημα του πειθαρχικού κανονισμού της ΚΟΠ , σχετικά με τις εκθέσεις της ΟΥΕΦΑ για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.

Είμαστε κάθετοι και εναντίον οποιασδήποτε παρανομίας και ζητούμε τον εντοπισμό των πραγματικών ενόχων και την οδήγηση τους ενώπιον της δικαιοσύνης.

Είμαστε επίσης κάθετοι ενάντια σε αυτόν τον άδικο κανονισμό που τιμωρεί τα σωματεία συλλογικά, χωρίς διερεύνηση, χωρίς απόδειξη ενοχής, αλλοιώνοντας την βαθμολογία του πρωταθλήματος και συγκαλύπτοντας τους πραγματικούς ενόχους. Ο κανονισμός σας ,αφήνει τα σωματεία έρμαιο στις ορέξεις επιτήδειων .

Έχουμε θέσει ουκ ολίγες φορές, εύλογα ερωτήματα, ωστόσο όλοι οι αρμόδιοι φορείς φαίνεται να παρουσιάζουν αδιαφορία επί του θέματος, μας αγνοούν επιδεικτικά ή/και αποφεύγουν να απαντήσουν .

Αναμέναμε ότι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και εφόσον η Ομοσπονδία έχοντας άπλετο χρόνο στην διάθεση της, θα μελετούσε το σοβαρό αυτό ζήτημα, ωστόσο φαίνεται ότι δεν υπάρχει διάθεση , ούτε και ο χρόνος για τις ομάδες που αγωνίζονται στις μικρές κατηγορίες .

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει στις 11/12/2020 και οι ομάδες είναι ακόμα στο στοίχημα. Αυτό είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! Το ελάχιστο που θα μπορούσατε να κάνετε , θα ήταν να αφαιρέσετε τις ομάδες από το στοίχημα κύριοι!

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ , Η ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !

Ομάδα Υποστίρηξης Άρη Λεμεσού ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy