Νίκη για Phoenix κόντρα στην Αναγέννηση Γερμασόγειας

Σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές, για την 7η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, οι Phoenix πήραν μεγάλη νίκη με 51-50 απέναντι στην Αναγέννηση στο «Νίκος Σολομωνίδης».

Στις 3 νίκες και τους 9 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Φοίνικα, που εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα, αφήνοντας την Αναγέννηση στους 7 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό με τις δύο ομάδες να διατηρούν επαφή στο σκορ σε όλη τη διάρκειά του. Μπίμπινς και Μιχάλκο, που δεν βγήκαν δευτερόλεπτο στο πρώτο δεκάλεπτο, πέτυχαν τους μισούς πόντους των ομάδων τους (9–7) σε εκείνο το σημείο. Η Αμερικανίδα της Αναγέννησης συνέχισε σε αυτό το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια (σταμάτησε στους 29 πόντους), ενώ η αντίστοιχη του Phoenix, μπορεί να έμεινε πίσω στο σκοράρισμα, όμως κυριαρχούσε κάτω από τα καλάθια, μαζεύοντας 21 ριμπάουντ.

Η Μπίμπινς σταμάτησε στους 15 πόντους, όμως τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε η Μαρίτσα Ευσταθίου (11π), ενώ σημαντικές βοήθειες έδωσαν και οι Δήμητρα Κώστα (6π) και Όλγα Σωκράτους (5π). Η Μαρία Τόρλακ, μπορεί να μην σκόραρε (3π), μοίρασε όμως 8 ασίστ, βοηθώντας δημιουργικά την ομάδα της.

Η Αναγέννηση με την Μιχάλκο ως πρώτο… βιολί, είχε αρκετές ευκαιρίες στο τελευταίο δίλεπτο να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει αυτή τη νίκη, χωρίς όμως να βρουν στόχο σε καθοριστικά σουτ και ιδιαίτερα σε εκείνο το τελευταίο, 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 25-27, 40-38, 50-51.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy