Ισπανίδα παίκτρια αρνήθηκε να τιμήσει τον Μαραντόνα στην ενός λεπτού σιγή (pic)

Η πεποίθησή της ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα υπήρξε ασεβής κατά τη διάρκεια της ζωής του προς τις γυναίκες, εμπόδισε μια παίκτρια σε ερασιτεχνική κατηγορία της Ισπανίας να αποτίσει φόρο τιμής, η οποία έμεινε καθισμένη στο χορτάρι στην ενός λεπτού σιγή.

Μπορεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη, από τα Top-5 επαγγελματικά πρωταθλήματα ως τις ερασιτεχνικές λίγκες, οι απανταχού παίκτες και παίκτριες να τίμησαν πριν από τους αγώνες τη μνήμη του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ωστόσο, στην Ισπανία υπήρξε και κάποια που δεν συμμερίστηκε τον φόρο τιμής.

Η Πάουλα Νταπένα, 24χρονο ποδοσφαιριστής από την Ισπανία, γύρισε την πλάτη της στις εξέδρες την ώρα που οι συμπαίκτριες και οι αντίπαλές της ήταν όρθιες, τηρώντας την ενός λεπτού σιγή, πριν από το παιχνίδι της Βιάχες Ιντερίας κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο λόγος ήταν πως η Νταπένα θεωρεί ότι ο Μαραντόνα υπήρξε ασεβής προς το γυναικείο φύλο στη ζωή του, προβάλλοντας, μάλιστα, το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν εφαρμόστηκε κάτι ανάλογο με την τιμή προς τον Αργεντίνο θρύλο στην ημέρα ενάντια στην κακοποίηση των γυναικών (25 Νοεμβρίου).

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, η ίδια εξήγησε τους λόγους που την ώθησαν να μην συμμετέχει στην ενός λεπτού σιγή, αναφέροντας ότι «για να είσαι παίκτης πρέπει πρώτα να είσαι άνθρωπος και να έχεις αξίες που ξεπερνούν το ταλέντο σου», παραδεχόμενη πάντως το αθλητικό μεγαλείο του αείμνηστου Ντιεγκίτο.

Για την ιστορία, η ομάδα της ηττήθηκε με 10-0 από τη Λα Κορούνια.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy