Εκφράζει τη δυσαρέσκεια της ΑΕΠΠ!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της ΑΕΠΠ, σχετικά με τη σημερινή(27/11) απόφαση για επανέναρξη των πρωταθλημάτων Β΄και Γ΄και όχι της Επίλεκτης ΣΤΟΚ.
Αναλυτικά:
Εκ μέρους του Δ.Σ της Α.Ε.Π.ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ θα θέλαμε να εκφράσουμε την τεράστια δυσαρέσκεια και λύπη μας, για την μεγάλη αδιαφορία που επιδεικνύουν οι Αρμόδιοι προς τα μικρά Σωματεία μας, που δεν είναι άλλα από τα σωματεία που πλαισιώνουν την Επίλεκτη Κατηγορία της Σ.Τ.Ο.Κ (4η Κατηγορία).
Χωρίς καμία αμφιβολία, το γεγονός ότι τα σωματεία μας μένουν για ακόμη μία φορά, εκτός πρωταθλήματος και συνάμα εκτός ομαδικών προπονήσεων θα συνδράμει στην καταστροφή και στο κλείσιμο τους. Με λίγα λόγια, η σημερινή κατάσταση και τα μέτρα που ισχύουν τοποθετούν την ταφόπλακα στα Σωματεία αυτά.
Δυστυχώς, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για την Επίλεκτη Κατηγορίας της Σ.Τ.Ο.Κ, τα μικρά μας Σωματεία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και χάνονται ποδοσφαιριστές, χορηγίες, προπονητές και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνει το ποδοσφαιρικό κομμάτι.
Οι κόποι και οι προγραμματισμοί μίας ολόκληρης χρονιάς, οι οποίοι δεν διαφέρουν από αυτούς που πραγματοποιούνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες της ΚΟΠ, χάνονται και δυστυχώς θα οδηγηθούμε σε κλείσιμο Σωματείων.
Θεωρούμε αδιανόητο 16 Σωματεία να μένουν χωρίς καμία ενημέρωση και με δεκάδες αναπάντητα ερωτήματα απο κανέναν αρμόδιο.
Πιο είναι το μέλλον μας;
Πως προχωράμε σαν σωματεία;
Το πρωτάθλημα μας θα διακοπή εντελώς;
Θα επανέλθουμε μετά από κάποιο διάστημα;
Αγαπητή κύριοι δεν ζητάμε πολλά.
Ζητάμε να κατανόηση και απαντήσεις.
Απλά πράγματα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy