Θετικό κρούσμα στην ΑΕΚ, πρόβλημα σε ΑΕΛ και Απόλλωνα

Θετικό κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Λάρνακας η αυριανή (27/11) προπόνηση έχει ακυρωθεί και όλα τα μέλη της ομάδας θα περάσουν από διαγνωστικό έλεγχο. Έχει τεθεί σε εφαρμογή το πρωτόκολλο της ΚΟΠ και θα απολυμανθούν όλοι οι χώροι.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «H Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει ότι έχει εντοπιστεί θετικό κρούσμα κορωνοϊού, το οποίο αφορά μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Έχει ακυρωθεί η αυριανή (27/11) προπόνηση και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα περάσουν από διαγνωστικά τεστ κορωνοϊού.

Θα ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες του Πρωτοκόλλου της ΚΟΠ. Τα αποδυτήρια και όλοι οι χώροι που χρησιμοποιήθηκαν θα απολυμανθούν άμεσα από αδειοδοτημένο συνεργείο».

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε τόσο στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΛ, όσο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα.

Έτσι, οι δύο ομάδες της Λεμεσού θα περάσουν από τεστ κορωνοϊού αύριο (26/11) για να βεβαιωθούν πως δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα στις τάξεις τους.

Θυμίζουμε πως Απόλλωνας και ΑΕΛ την Κυριακή (29/11 – 18:30) θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy