Πάμε για επανέναρξη των πρωταθλημάτων!

Φαίνεται ότι οι διαμαρτυρίες αλλά και οι απόψεις που επικρατούν θα φέρουν αλλαγή στην κατάσταση που επικρατεί σήμερα με τα μέτρα για αναστολή των πρωταθλημάτων στις μικρότερες κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας οι κύριοι ιθύνοντες του αθλητισμού επιδιώκουν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στις μικρότερες κατηγορίες και αυτό θα εισηγηθούν στην κυβέρνηση αυτές τις μέρες. Το σίγουρο είναι ότι την Παρασκευή(27/11) θα ανακοινωθούν νέα μέτρα, το αβέβαιο είναι κατά πόσο ο Υπουργός Υγείας αλλά και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανάψουν το “πράσινο” φως για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Οι ενδείξεις είναι θετικές μέχρι στιγμής και σε μια τέτοια ενέργεια η ΚΟΠ μάλλον θα προβεί σε ορισμούς αγώνων μέσα στη διακοπή των γιορτών που ήταν προγραμματισμένη για να προλάβουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από τις ανακοινώσεις της ερχόμενης Παρασκευής, χωρίς να υπάρχει κάτι δεδομένο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy