Τι δήλωσε ο Σωφρόνης για την νέα του ομάδα

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η ΑΕΚ για την παρουσίαση του νέου της προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή.

Άντρος Καραπατάκης: 

“Από σήμερα ξεκινά μια νέα σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Θέλω να καλοσωρίσω τον Σωφρόνη στην οικογένεια της ΑΕΚ. Μας αρέσει ο τρόπος ποδοσφαίρου του Σωφρόνη και αυτό ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να τον εντάξουμε στην ΑΕΚ”.

Σωφρόνης Αυγουστή: 

“Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Θα προσπαθήσω να περάσω τη δική μου φιλοσοφία στην ομάδα. Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ ταυτίζονται με αυτά που θέλω στον αγωνιστικό χώρο. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι αύριο. Είναι αρκετά νωρίς για να πούμε κάποια λόγια. Θα προσπαθήσω να κερδίσω όλους εδώ στην ομάδα με τη δουλειά μου”.

Για το στόχους που έχει με την ΑΕΚ: “Όσοι βαθμοί είναι διαθέσιμοι θα προσπαθήσουμε να τους διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος. Οι στόχοι της ομάδας, είναι η έξοδος στην Ευρώπη και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου”.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ: “Με τον Κέρκεζ έχουμε δώσει αρκετά ντέρμπι. Ξεκινούμε με ένα δύσκολο αντίπαλο. Δεν με φοβίζει αυτό. Μου αρέσει και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να περάσουμε στον επόμενο γύρο”.

Για το υλικό στην ομάδα: “Υπάρχει αρκετά καλό υλικό στην ομάδα και αυτό που απομένει είναι να βάλουμε τη δική μας φιλοσοφία και να κερδίσουμε τους ποδοσφαιριστές”.

Για το πόση ώρα του πήρε για να απαντήσει στην πρόταση της ΑΕΚ: “Είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει γρήγορα αποφάσεις. Ως παίκτης μου συμπεριφέρθηκαν εξαιρετικά, έφυγα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Επέστεψα ως προπονητής και θα δουλέψουμε για να οδηγήσουμε την ομάδα σε επιτυχίες”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy