Ένα 20λεπτο δεν ήταν αρκετό για την Καρμιώτισσα

Το πρώτο εικοσάλεπτο δεν ήταν αρκετό για την Καρμιώτισσα για να πάρει τη νίκη κόντρα στον Εθνικό που έφερε ισοπαλία 1-1. Μετά το γκολ που πέτυχε έμεινε σε παθητικό ρόλο και φυσιολογικά δέχθηκε την ισοφάριση και εχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο που θα την ανέβαζε στη βαθμολογία.

Η Καρμιώτισσα μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και προσπαθούσε να απειλήσει νωρίς την ομάδα του Εθνικού. Η πρώτη τελική ήρθε για τους γηπεδούχους στο 8΄με κεφαλιά του Μπαράνοφ να περνά έξω  μετά από κόρνερ, για να έρθει ένα σουτ του Ι.Σάσι στο 15΄που κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Τελικά στο 19΄μετά από συνεργασία Χατζηβασίλη και Ρέινολντς, ο τελευταίος ανατράπηκε στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και τον Ρομό να ευστοχεί και να κάνει το 1-0.

Ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 25΄έκανε διπλή αλλαγή κάτι που βοήθησε την ομάδα της Άχνας να πάρει τα ηνία και να βγει μπροστά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες προϋποθέσεις κερδίζοντας και κόρνερ σε σουτ του Ζάκπα, όμως η μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 38΄με ένα μακρινό σουτ του Χριστοφή που πέρασε μόλις έξω. Στο 43΄άλλη μια προσπάθεια για τον Εθνικό που δεν έφερε κάτι παρά μόνο ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισσα να προηγείται με 1-0 να έχει την υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο και να σκοράρει, ενώ ο Εθνικός ανέκτησε την κατοχή και πίεσε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Με τρίτη αλλαγή ξεκίνησε ο Εθνικός στην επανάληψη, ενώ μπήκε πολύ δυνατά για να φτάσει στην ισοφάριση. Για ένα τρίλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο προϋποθέσεις για το γκολ, πρώτα με απευθείας φάουλ του Χουντόμπιακ και στη συνέχεια ένα τετ α τετ του Μάριου Ηλία που δεν έφεραν αποτέλεσμα. Στο 53΄είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Μάριο Ηλία να μην μπορεί να πλασάρει και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για χέρι στην περιοχή και πέναλτι.

Στο 58΄έγινε η πρώτη αλλαγή για την Καρμιώτισσα με τον Χατζηβασίλη να δίνει τη θέση του στον Χρίστου. Στο 64΄ο Ζάκπα για τον Εθνικό έχασε νέα ευκαιρία για τον Εθνικό που συνέχισε να πιέζει, ενώ στο 65΄έγινε νωρίς η πέμπτη αλλαγή για τον Εθνικό με τον Κονέ να μπαίνει στο γήπεδο. Η πίεση συνεχιζόταν και στο 68΄ ένα σουτ του Κοστόφσκι κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ.

Στο 71΄ήρθε το πέναλτι για τον Εθνικό σε ανατροπή του Χαραλάμπους με τον Χουντόπιακ να το εκτελεί, τον Κυριακίδη να πέφτει στην πλευρά που έγινε αλλά να μην μπορεί να αποκρούσει με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον ίδιο τρόπο. Βλέποντας την ομάδα του να έχει παθητικό ρόλο ο προπονητής της Καρμιώτισσας έκανε διπλή αλλαγή με τους Νεοφύτου και Καπαρτή να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο στις θέσεις των Μ.Σάσι και Παχίπη.

Η Καρμιώτισσα προσπάθησε να πάρει ξανά τα ηνία του αγώνα μετά την ισοφάριση για να μπορέσει να πετύχει και δεύτερο γκολ. Στο 84΄τελευταία αλλαγή για τον Χρύση Μιχαήλ με τον Μπαργκάν να μπάινει στη θέση του Ρέινολντς.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα και στα τέσσερα των καθυστερήσεων δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο, εκτός από ένα σουτ για τους γηπεδούχους που έφερε ένα κόρνερ ανεκμετάλλευτο, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να έρθουν ισόπαλες 1-1, να συμβιβαστούν και να πάρουν από ένα βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν στο πρωτάθλημα.

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy