Επιτέλους ας μας εξηγήσει κάποιος τι γίνεται, εμείς σηκώνουμε τα χέρια ψηλά!!!

2,568

Τα είδαμε όλα σ΄αυτό τον τόπο και πλέον δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται; Πολλοί φίλοι του Απόλλωνα μας πήραν τηλέφωνο και μας ρωτούσαν αν γνωρίζουμε, αν ξέρουμε, αν μπορούμε να εξηγήσουμε όλα αυτά που είδαν σε άλλη ιστοσελίδα σήμερα(21/11) στο ΓΣΠ.

Τα είδαμε και εμείς αλλά δεν μπορούμε να τα εξηγήσουμε!!! Είδαμε τον νέο προπονητή του Απόλλωνα, Γιάννη Πετράκη, μετά την νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με 1-0 να “περιχαρίζει” στην Κυπριακή με τον Τορναρίτη, που εδώ και λίγες μέρες βρίζει ασύστολα τον πρόεδρο του Απόλλωνα, να κάνει δηλώσεις για την ομάδα που έφτιαξε και πίσω από το βίντεο να ακούγονται φίλοι του Ολυμπιακού να βρίζουν τον Πετράκη.

Απολογούμαστε γιατί η κοινή μας λογική δεν μπορεί να τα εξηγήσει αλλά συμφωνούμε απόλυτα με τους φίλους του Απόλλωνα που τα έχουν με τη διοίκηση της ομάδας τους που αφήνει όλα αυτά να πηγαίνουν στο “ντούκου”, με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη στην πρόσφατη παρουσίαση αυτού του κυρίου Πετράκη να λέει ότι δεν θέλει να ρίχνει το επίπεδο του και καλά κάνει, αλλά ο Απόλλωνας να διασύρεται. Και όσον αφορά το νέο προπονητή των “γαλάζιων” μάλλον μπαίνει στο Γκίνες καθώς έχει ξεπεράσει σε ματσαράγκες και τον Μουρίνιο!!!

Δεν το χωράει ο νους των φίλων του Απόλλωνα ότι ο νέος τους προπονητής, κάμνει “αξιούδκια”, με τον κύριο που σέρνει τα “εξ αμάξης” στον πρόεδρο της ομάδας τους και με το βίντεο που κυκλοφόρησε γίνεται περίγελος και μαζί του και η ομάδα του Απόλλωνα!!!

Δείτε, διαβάστε και δεν θα καταλάβετε, ούτε εσείς. Τελικά τσακώθηκαν, δεν τσακώθηκαν, κάνουμε συζητήσεις για να κάνουμε κουβέντες του καφενέ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ!!!

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy