“Αποφασισμένος για να βελτιώνω συνέχεια τη Σίτι”

103

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα  τόνισε ότι θέλει να οδηγήσει την Μάντσεστερ Σίτι (προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στις 25/11 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League)  σε περισσότερη επιτυχία και να συνεχίσει το ταξίδι στο οποίο έχει  διανύσει ο σύλλογος την τελευταία δεκαετία.

«Ο Χάλντουν δεν με ρώτησε ποτέ τίποτα. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει και πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε, ξέρει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στον κόσμο ειδικά τώρα και δεν είμαστε η εξαίρεση», είπε ο Καταλανός προπονητής που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Σίτι έως το 2023.

Μιλώντας μάλιστα χθες στους δημοσιογράφους, παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες και χρόνια, αλλά ότι θα δώσει τα πάντα για να προσπαθήσει να κατακτήσει τα τρόπαια που διεκδικεί η ομάδα του.

«Δεν περίμενα να είμαι επτά χρόνια εδώ», είπε. «Δεν ξέρω τι θα συμβεί, εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Είμαι εδώ γιατί είχαμε απίστευτη επιτυχία και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να το κάνουμε.»

Ο Καταλανός ρωτήθηκε επίσης αν η Σίτι θα μπορούσε να είναι η τελευταία του δουλειά στο ποδόσφαιρο συλλόγων και αν η διατήρηση των επιπέδων, του πάθους και της έντασης είναι δυνατή για μια παρατεταμένη περίοδο.

«Σίγουρα, μια μέρα πρόκειται να συμβεί, αλλά ακόμα μου αρέσει να κάνω αυτήν τη δουλειά», είπε. «Τι θα συμβεί σε δύο χρόνια δεν μπορώ να απαντήσω τώρα. Κανένας προπονητής δεν μπορεί να το πει, αλλά ίσως εξαρτάται από τα αποτελέσματα. Πολλά μπορούν να συμβούν σε δύο τρεις μήνες, οπότε φανταστείτε δύο χρόνια», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy