Χάμιλτον: Το απίθανο comeback σε κούρσα καρτ, όταν ήταν 11 χρονών (video)

Η ικανότητα του Λιούις Χάμιλτον να προσπερνά μονοθέσια στη διάρκεια της κούρσας είναι έμφυτη και είχε αποδειχθεί περίτρανα από ένα Circuit στα 11 του χρόνια, όταν από 4ος, πέρασε 1ος στην τελευταία στροφή πριν την καρό σημαία.

Το 1996, ο 11χρονος ακόμη Λιούις Χάμιλτον απείχε παρασάγκας από τους επτά τίτλους Formula 1 και τη φήμη ενός εκ των GOAT του σπορ. Φρόντιζε να δείχνει, όμως, τα ψήγματα ενός υπέρ-ταλαντούχου πιλότου, ο οποίος μπορούσε να ανατρέψει και την πιο δύσκολη κατάσταση στην κόψη του ξυραφιού.

Όπως είχε κάνει το 1996, σε ηλικία 11 ετών, τότε που ακόμη οδηγούσε στα καρτ και είχε δει πρώτος την καρό σημαία σε Circuit, όντας 4ος στη σειρά μια στροφή πριν από το φινάλε.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που ακολουθεί, ο Βρετανός σούπερ σταρ με το μονοθέσιο που είχε τον αριθμό «1», κατάφερε να αφήσει πίσω του μονομιάς και τους τρεις που προπορευόντουσαν και να πάρει τη νίκη, προδιαθέτοντας το κοινό για αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει τις επόμενες δεκαετίες.

Δείτε το βιντεο:

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy