Τι ανέφερε ο Χατζηβασίλης για την πορεία της Καρμιώτισσας και τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Γιάννης Χατζηβασίλης μίλησε στον Super Sport fm 104.0 και αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του μέχρι στιγμής, στη μεγάλη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τι ανέφερε:

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τον Εθνικό που ακολουθεί και την σημαντικότητα του ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντική η αναμέτρηση και μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος βλέποντας την βαθμολογία. Με νίκη αυξάνουμε την διαφορά, ενώ με μια ήττα θα είμαστε όλοι εκεί».

Προκάλεσε αίσθηση η νίκη σας επί του Απόλλωνα: «Όταν  μια ομάδα που προέρχεται από την β΄ κατηγορία και είναι φαβορί για διαβάθμιση κερδίζει ένα από τα κύρια φαβορί για το πρωτάθλημα προκαλεί αίσθηση. Εμείς δεν βλέπουμε αντιπάλους, δίνουμε το καλύτερο σε κάθε ματς και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε μεγάλη νίκη».

Ποιο είναι το μυστικό σας; «Το μυστικό θα το ξέρει καλύτερα ο προπονητής. Εμείς δεν διαλέγουμε αντιπάλους, δίνουμε τα πάντα σύμφωνα με το πλάνο του προπονητή».

Ξεφεύγετε αρκετά με ενδεχόμενη νίκη επί του Εθνικού: «Αυξάνουμε πολύ την διαφορά σε περίπτωση που νικήσουμε αλλά είναι νωρίς ακόμα. Θα είναι μια διαφορά καλή αλλά είδαμε σε προηγούμενα χρόνια να γίνονται ανατροπές. Εμείς βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Πως τα βλέπετε εσείς τα πράγματα εκεί στην Καρμιώτισσα; «Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, σίγουρα βοηθά και η παρουσία αρκετών Κύπριων. Το πλάνο του προπονητή μας βγαίνει και γενικότερα γίνεται μια πολύ καλή δουλειά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο για να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής».

Αν καταφέρετε να αποφύγετε τον απευθείας υποβιβασμό θα είναι σημαντικό: «Θεωρώ ότι θα είναι επιτυχία αν πάμε στην β΄ φάση αφού πριν αρχίσει το πρωτάθλημα όλοι μας είχαν σαν πρώτο φαβορί για διαβάθμιση. Αυτούς όλους προσπαθούμε να τους διαψεύσουμε».

Είσαι ικανοποιημένος από την επιλογή σου να συνεχίσεις στην Καρμιώτισσα; «Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Παίρνω τον χρόνο που έχω ανάγκη, κάνω αυτό που μου αρέσει να παίζω. Μπορούσα να έχω καλύτερα στατιστικά μέχρι στιγμής αλλά θα τα βρούμε στην πορεία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy