Καυστική ανακοίνωση για Πετράκη και διοίκηση του Απόλλωνα(video)

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ αναφορικά με την αποχώρηση του Γιάννη Πετράκη από την ομάδα και την μετακίνηση του στο Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

Μαυροπράσινα αδέρφια,

Περιμέναμε εδώ και μέρες να κλείσει επίσημα το σίριαλ με την φυγή του προπονητή μας για να τοποθετηθούμε. Οι θέσεις των οπαδών των ομάδων είναι καλό ή μάλλον επιβάλλεται να ακούγονται προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Παίκτες, προπονητές, διοικήσεις και δημοσιογράφους…

Ξεκινάμε λοιπόν από τον Πετράκη. Δυστυχώς αυτός ο «κύριος» μέχρι πρότινος μας έκανε να τον πιστέψουμε πραγματικά, να τον καλωσορίσουμε στην οικογένεια μας, μέχρι που φτάσαμε να πούμε και πόσο τυχεροί είμαστε που τον είχαμε. Λίγα τα λόγια του, η ηρεμία του και η καταγωγή του μας έκαναν να τον χαρακτηρίσουμε ακόμα και δάσκαλο. Χρόνια έχει να πέσουμε τόσοι πολλοί, τόσο έξω για κάποιον. Ευτυχώς όμως που μας έδειξε τις προθέσεις του έγκαιρα και μάθαμε πόση αξία τελικά έχει η υπογραφή του, η τιμή και η αξιοπρέπεια του. Αξίες που ο ίδιος πριν λίγες μέρες διατυμπάνιζε σε συνέντευξη που μεταδόθηκε παγκύπρια σε αθλητικό συνδρομητικό κανάλι. Πραγματικά προκαλούμε τον οποιοδήποτέ αλλά πρώτιστα εσένα να ξαναδείς τι έλεγες στις 5 αυτού του μήνα. Για δική σου ευκολία μπορείς να ανατρέξεις και στο πιο κάτω βίντεο. Μόνο εμετό και αηδία μπορεί να νιώσει κάποιος και ιδιαίτερα αυτοί που σε πίστεψαν και σε έφεραν στην Κύπρο, που τόσο πολύ τους εκτιμούσες όπως μας έλεγες.

Συνεχίζοντας, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον Απόλλωνα και τον κόσμο του. Δεν μπορούμε όμως να μην σχολιάσουμε την κίνηση της διοίκησης της ομάδας τους. Πιθανότατα νόμιμη, όμως καθόλα συνωμοτική και ανήθικη. Το να θέλεις κυριολεκτικά να ξηλώσεις μια ομάδα στην 10η αγωνιστική, εξαγοράζοντας όχι μόνο τον προπονητή αλλά όλο το προπονητικό επιτελείο δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν. Τις πράξεις αυτές να τις θυμάστε την επόμενη φορά που θα καλείτε αντίπαλες ομάδες σε «συμφωνίες κυρίων» και όταν θα σκίζετε τα ιμάτια σας όταν δήθεν οι υπόλοιποι δεν τις τιμούν.

Μαυροπράσινα αδέρφια, Μέσα από όλα αυτά εμείς ένα έχουμε ως καθήκον. Να πεισμώσουμε, να δυναμώσουμε και να στηρίξουμε την διοίκηση μας. Να γίνουμε όλοι μια γροθιά προστατεύοντας την ομάδα μας. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορεί να μεγαλώσει ξανά και να κάνει τους πάντες να τον σέβονται. Και θα μεγαλώσει πραγματικά όταν ο κάθε ένας υπάλληλος του σωματείου μας, από τον φροντιστή μέχρι τον 1ο προπονητή, θα θέλει να παραμείνει σε αυτό και δεν θα γυρίζει το βλέμμα του με την κάθε ευκαιρία σε άλλες πολιτείες. Μέχρι τότε έχουμε να πετύχουμε πολλά.

Υ.Γ. Κρίμα πραγματικά η αθλητική δημοσιογραφία στην Κύπρο να περιορίζεται σε δημοσιεύματα του τύπου δύο προτάσεων, που σαν σπίουνοι με κουτσομπολίστικη διάθεση να αναφέρονται σε ονόματα και ποσά που αφορούν την ομάδα μας λες και θέλουν να την βγάλουν σε πλειστηριασμό για να την διαλύσουν. Δεν είδαμε ούτε έναν από εσάς να διερευνά και να σχολιάζει ουσιαστικά πρόσωπα και καταστάσεις. Αντίθετα, οι πλείστοι από εσάς το μόνο που κάνετε είναι να «κρύβεστε» σε οπαδικά γκρουπ μέχρι να πιάσετε την καλή.

Υ.Γ. 2: Αφού τα φοράτε να τα τιμάτε.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy