Ο Καπέλο αποθεώνει Μανωλά και σενάρια…Premier

Εγκώμια του Φάμπιο Καπέλο για Μανωλά-Κουλιμπαλί. Ο Ιταλός προπονητής, παραχώρησε συνέντευξή του στην ιταλική αθλητική εφημερίδα Corriere dedllo sport, με αφορμή την αναμέτρηση της Κυριακής, ανάμεσα σε Νάπολι και Μίλαν στο San Paolo  για την Serie A.  «Ο Γκατούζο έδωσε ένα μαχητικό πνεύμα στη Νάπολι. Αλλά έχει κάνει επίσης περισσότερα. Παρουσίασε ένα παιχνίδι με ποιότητα και φαντασία σε επίθεση. Και έπειτα έχει ένα ζευγάρι κεντρικών  αμυντικών τεράστιου βάθους: επειδή ο Μανώλας και ο Κουλίμπαλι μαζί, είναι γεμάτοι εξουσία», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο Ιταλός μάνατζερ, Βιτσέντζο Μοράμπιτο, μιλώντας στα μικρόφωνα του Radio Kiss Kiss Napoli, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Radio Goal», επισήμανε το ενδιαφέρον αγγλικών συλλόγων για τον Κώστα Μανωλά : «Προσοχή για το μέλλον του Έλληνα. Θα μπορούσε να καταλήξει στην Αγγλία ήδη από την αγορά του επόμενου Ιανουαρίου. Από όσα καταλαβαίνω υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόδοσή του. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική του θέληση. Αν θέλει να φύγει, υπάρχει χώρος αλλού για αυτόν. Η Νάπολι δεν θα αντισταθεί εάν παρουσιαστεί κατάλληλη προσφορά, δεν θα αντισταθεί», τόνισε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy