Αντίδραση ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ για την αφαίρεση βαθμών

132

Ανακοίνωση ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ σχετικά με την τιμωρία που επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ στον Άρη.

Αφαίρεση βαθμών από τον Άρη για τον κόκκινο φάκελο

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη μας απογοήτευση ακούσαμε απόψε την ανακοίνωση του αθλητικού δικαστή της ΚΟΠ, για αφαίρεση τριών βαθμών από την ομάδα μας.

Καταρχάς είμαστε της άποψης ότι ο ΑΡΗΣ δεν έπρεπε να παραπεμφθεί στην δικαστική, πριν την ολοκλήρωση της Αστυνομικής έρευνας ή της έρευνας που διεξάγεται από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Η ομάδα μας όντας αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο με 4-1! έναν αγώνα ντέρμπι, τελικά παραπέμφθηκε στην δικαστική, μετά από έκθεση για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα , στην οποία δεν της αποδίδεται ΚΑΜΙΑ ευθύνη και μετά τα όσα είδα το φως της δημοσιότητας και τα οποία διερευνά η Επιτροπή Δεοντολογίας !

Εφαρμόστηκε ένας κανονισμός , αντιδεοντολογικός, ο οποίος κατασκευάστηκε από την ΚΟΠ για να καλύψει την αδυναμία της , στο να καταπολεμήσει την μάστιγα που λέγεται “κόκκινοι φάκελοι ” . Ελαφρά την καρδία τιμωρούν ΣΩΜΑΤΕΙΑ χωρίς ευθύνη, καθότι δεν μπορούν ή ίσως να μην τους ενδιαφέρει και πολύ να εντοπίσουν τους ενόχους και να αποδώσουν προσωπικές ευθύνες.

Αυτά μπορούν να γίνουν μόνον στην Κύπρο και μπορεί να τα κάνει μόνον η ΚΟΠ ! Αν είναι ποτέ δυνατό , να καταδικάζεσε για κάτι το οποίο δεν έχεις ευθύνη και μάλιστα για δεύτερη φορά ! Για ποια δικαστική μας λέτε και ποιον αθλητικό δικαστή, όταν είσαι ήδη καταδικασμένος με βάση αυτό τον κανονισμό ; Κρύβεστε πίσω από ένα κανονισμό και ούτε καν δέχεστε να το συζητήσετε. Έχουμε αντιληφθεί πλέον τις προθέσεις σας .

Που θα πάει αυτή η βαλίτσα; Η ΚΟΠ και η ηγεσία της φανερώνει καθημερινά την αδιαφορία της ,για τις μικρές κατηγορίες, σε πολλά θέματα ! Είναι γνωστό στους κύκλους του ποδοσφαίρου ότι το “παλάτι”, αδιαφορεί επιδεικτικά και αρνείται να ακούσει τις ομάδες . Ας λυπηθούν έστω και λίγο τους κόπους των ποδοσφαιριστών και ας σεβαστούν έστω και λίγο αυτούς τους λίγους φιλάθλους που ακόμη ασχολούνται.

Ως αγνοί οπαδοί του Άρη και ως πολίτες του Ευρωπαϊκού Κράτους που ονομάζεται Κυπριακή Δημοκρατία , επιφυλάσσουμαι τα Νόμιμα δικαιώματα μας και ανεξάρτητα με το τι θα πράξει ο επίσημος ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ, μελετούμε ήδη το ενδεχόμενο να κινηθούμε Νομικά ως άτομα, εναντίον της Ομοσπονδίας και της ηγεσίας της .

Υ.Γ Ας μας απαντήσει η ΚΟΠ ή μάλλον απαιτούμε να μας απαντήσει η ΚΟΠ όταν στο εξής υποθετικό σενάριο, σε ένα αγώνα προς το τέλος του πρωταθλήματος, κερδίζουμε 2-0 , 3-0 καθαρά και ως δια μαγείας ο αντίπαλος στοιχηματίσει να δεχθεί ακόμα 2 – 3 γκολ , θα μας τιμωρήσει ξανά και θα μας αφαιρέσει 6 βαθμούς, θα χάσουμε την χρόνια και αυτος που θα στοιχηματίσει θα τα οικονομίσει και θα πάρει πιθανών και την άνοδο; Αυτή είναι η αθλητική δικαιοσύνη κύριοι;

Ομάδα Υποστίρηξης Άρη Λεμεσού,
ΤΑΞΙΑΡΧΟΙ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy