Έτοιμος να επιστρέψει στη Ρόμα ο Τότι!!!

122

Πρόταση στον Φραντσέσκο Τότι προκειμένου αυτός να επιστρέψει στη Ρόμα ετοιμάζει το νέο αφεντικό των «λύκων» Ράιαν Φρέντκιν.

Στη Ρόμα αναμένεται να επιστρέψει όπως όλα δείχνουν ο Φραντσέσκο Τότι.

Ο εμβληματικό αρχηγός των «τζιαλορόσι» αυτή τη φορά, θα επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα όχι ως παίκτης, αλλά ως παράγοντας ο οποίος θα έχει ενεργό ρόλο στα τεκταινόμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Σύμφωνα με το  Calciomercato, ο νέος ιδιοκτήτης της έτερης ομάδας της Ρώμης Ράιαν Φρέντκιν είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στον Τότι, προκειμένου να αναλάβει κάποια θέση μέσα στην ομάδα πιθανότατα αυτή του τεχνικού διευθυντή.

Σε περίπτωση που αυτό συμβεί ο λόγος του Τότι σε αρκετά θέματα της ομάδας θα έχει μεγάλη βαρύτητα, όπως είναι το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και οι μεταγραφές που ενδέχεται να γίνουν.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως το τελευταίο διάστημα ήταν δύσκολο για τον Τότι, λόγω του θανάτου του πατέρα του από τον κορωνοϊό, ενώ και ο ίδιος βρέθηκε θετικός στον ιό με συνέπεια να απομονωθεί προκειμένου να αναρρώσει από αυτόν.

 

sdna.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy