Η σχέση Κίρζη – Κονναφή και ο ρόλος του στον Απόλλωνα

Σχετικά με το χθεσινό(16/11) μας άρθρο για το ρόλο που έπαιξε ο Κονναφής στο σίριαλ Πετράκη, δείτε ΕΔΩ , η ιστοσελίδα μας δέχθηκε δεκάδες μηνύματα από φίλους του Απόλλωνα οι οποίοι μας ρωτούσαν τι σχέση έχει ο Πέτρος Κονναφής με την ομάδα τους. Ενώ κάποιοι άλλοι είχαν την απορία πως γίνεται να ασχολείται με την ομάδα, αφού παραιτήθηκε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Να πούμε λοιπόν στους φίλους του Απόλλωνα πως ο Πέτρος Κονναφής συνεχίζει να έχει λόγο στα της ομάδας. Μπορεί να βρίσκεται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά παραμένει ο στενός συνεργάτης του Νίκου Κίρζη σε πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα. Πέραν από συνεργάτης είναι και πολύ στενός του φίλος.

Όλα τα προαναφερθέντα δεν είναι και καινούργια για αυτούς που βρίσκονται στο χώρο του ποδοσφαίρου και γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις. Ενώ οι άνθρωποι του Απόλλωνα ουδέποτε αρνήθηκαν το γεγονός πως ο Κονναφής συνεχίζει να έχει σχέση με την ομάδα τους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy