Ασταμάτητος ο Ράσφορντ, φροντίζει για τα παιδιά και με βιβλία!

Μια νέα συνεργασία και μια νέα υπέροχη προσπάθεια από τον Μάρκους Ράσφορντ για την εκπαίδευση των παιδιών και τη δυνατότητα να διαβάζουν βιβλία ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση!

Ο 23χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκμεταλλεύεται τα δικά του βιώματα για να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Εκείνος δεν είχε τη δυνατότητα να διαβάζει πολλά βιβλία όταν ήταν μικρός καθώς οι γονείς του είχαν χρήματα μονάχα για τα πολύ βασικά και επέλεγαν φυσικά το φαγητό κι όχι κάτι άλλο…

Κάπως έτσι, ο Ράσφορντ σε συνεργασία με με την Macmillan Children’s Books, δημιουργεί μια νέα σειρά βιβλίων για παιδιά ώστε εκείνα να βάλουν τις πρώτες βάσεις στη ζωή τους με την παιδεία και την μόρφωση.

Τονίζει μάλιστα, πως θέλει μέσα από τις ιστορίες που θα κυκλοφορήσουν να μάθουν οι πιτσιρικάδες από νωρίς πως θ’ αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες στη ζωή τους.

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy