Τορναρίτης στο lemesosinsports: “Είμαι happy… για το deal”

Μετά από σειρά διαβουλεύσεων και συζητήσεων το deal μεταξύ του κυρίου Πετράκη και του Απόλλωνα ολοκληρώθηκε με τον Ελλαδίτη προπονητή να αναλαμβάνει πλέον τα νέα του καθήκοντα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Χριστόφορο Τορναρίτη να μας επιβεβαιώνει το γεγονός. Σε ερωτήσεις μας για το ποσό που έδωσε ο Απόλλωνας ο κύριος Τορναρίτης μας ανέφερε, ότι ο κύριος Πετράκης επέστρεψε κάποιο ποσό από την προκαταβολή του, δίνοντας και κάποια λεφτά από τη τσέπη του και ο Απόλλωνας συμπλήρωσε το ποσό που ζητούσε ο Ολυμπιακός για να γίνει η συμφωνία.

Το ποσό όπως μάθαμε είναι πολύ κοντά στις εκατό χιλιάδες!

Εν συνεχεία της επικοινωνίας μας ο κύριος Τορναρίτης μας ανέφερε επίσης ότι έμεινε ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα ποσά, όμως δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος από τον τρόπο που κινήθηκε η διοίκηση Νίκου Κίρζη στο θέμα Πετράκη.

Ο ίδιος επίσης μας ανέφερε ότι δεν ήθελε να στερήσει από τον κύριο Πετράκη το μέλλον παρόλο που ο Απόλλωνας τον άφησε εκτεθειμένο σε κάποιες στιγμές των διαπραγματεύσεων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy