Προσαγωγές φοιτητών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Ανάρτησαν πανό για Βαρώσι

131

Κύπριοι φοιτητές της Θεσσαλονίκης ανάρτησαν πανό για το Βαρώσι πάνω στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, εκφράζοντας έτσι την αντίθεση και αγανάκτηση τους για αυτά που διαδραματίζονται σήμερα στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου. Από την πλευρά της, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές.

Οι φοιτητές ανήκουν στην Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (ΠΕΟΦ) και δεν ήταν αρκετοί για να θεωρηθεί ότι απειλούν την δημόσια υγεία.

Τέσσερις προσαγωγές και στην Αθήνα

Σε τέσσερις προσαγωγές Κυπρίων φοιτητών της Αθήνας, προχώρησε η Ελληνική Ασυνομία. Συγκεκριμένα, φοιτητές του αυτόνομου «Δράσις-ΚΕΣ» κρέμασαν πανό για την κάθοδο του Τούρκου Προέδρου στα κατεχόμενα, που περιλάμβανε και το «πικνίκ» στο Βαρώσι, στην Λεωφόρο Κατεχάκη και στην Πλατεία Συντάγματος.

Το Δράσις- ΚΕΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση

Την ώρα που ο Τατάρ με τον Ερντογάν ετοιμάζονται για πικ-νικ στην Αμμόχωστο, δεν μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι, παρά τα μέτρα για τον “αόρατο εχθρό”.
Μέλη του Κινήματός μας μετέβησαν σε Κατεχάκη και Πλατεία Συντάγματος, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, για να ενημερώσουμε τον κόσμο και να περάσουν τα μηνύματά μας ενόψει της σημερινής ημέρας.

Στην Πλατεία Συντάγματος, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, συνεχίζοντας την παράδοση του “η Κύπρος κείται μακράν”, προχώρησε στην προσαγωγή τεσσάρων Δρασιτών, τραβώντας τους στο τμήμα, απλά και μόνο επειδή ήθελαν να βροντοφωνάξουν ότι η πιο ατόφια Ρωμιοσύνη ακόμη ζει. Ότι μια χούφτα μάγκες θα πάρουν τον Ελληνισμό στις πλάτες τους. Το αστείο της όλης υπόθεσης ήταν η αδράνεια και το ξάφνιασμα των υπαλλήλων του φοβικού Κυριάκου, που σπατάλησαν ώρες να αποφασίσουν τι θα πράξουν όσον αφορά τους συναγωνιστές μας.

Να ξέρει ο κάθε Μητσοτάκης και ο κάθε Αναστασιάδης ότι ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΝ. Ο εχθρός είναι ένας και είναι ορατός.

Όταν σαν στρατιώτες μπροστά σας θα βρεθούμε..

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy