“Κ-Α-Μ-Ι-Α ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ!” (video)

172

Μέχρι σήμερα στη Κύπρο είχαμε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ μεταδόσεις του ιού σε:

Εταιρείες, Καφετέριες, Εστιατόρια, Βιομηχανίες, Σχολεία, Κλινικές, Νοσοκομεία, Ιατρεία, Οίκους Ευγηρίας, Κοινόβια, Γυμναστήρια, Αποδυτήρια και γενικά στους κλειστούς χώρους.

ΟΜΩΣ Κ-Α-Μ-Ι-Α ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ!

Σε όσους αγώνες είχαμε περιστατικά κρούσματος, μετά από τους απαραίτητους ελέγχους, ποτέ δεν μεταδόθηκε σε ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο (κάτι το εξαιρετικά σπάνιο όχι μόνο στη Κύπρο αλλά και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο).

Από τη στιγμή λοιπόν που οι αρμόδιοι δηλώνουν ότι τα μέτρα λαμβάνονται μετά από μελέτη των χώρων στους οποίους γίνεται η εξάπλωση του ιού, γιατί δεν επιτρέπονται προπονήσεις στο ανοικτό γήπεδο χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων;

Στηρίζουμε το αίτημα όλων των ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών, όλων των Κατηγοριών και όλων των ηλικιών, σε όλη την Κύπρο, για δικαίωμα στην προπόνηση. Στην ίδια πόλη επιτρέπονται 20 εργαζόμενοι μέσα σε γραφείο αλλά απαγορεύονται 20 ποδοσφαιριστές έξω στο γήπεδο!

pasp.org.cy

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy