Κυριακίδης: “Να πετύχουμε όσο πιο εύκολα τον στόχο της παραμονής”

Το βραβείο Stoiximan Top Save της 8ης Αγωνιστικής παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο τερματοφύλακας της Καρμιώτισσας Δημήτρης Κυριακίδης. Παράλληλα έκανε τις πιο κάτω δηλώσεις:

Συγχαρητήρια Δημήτρη για το βραβείο Stoiximan Top Save! Ποια τα συναισθήματα σου;
Σας ευχαριστώ για τη βράβευση. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ψήφισε την απόκρουση μου. Όντως ήταν μια πολύ δύσκολη απόκρουση σε ένα σημείο που το παιχνίδι ήταν ακόμη στο 0-0. Δυστυχώς όμως αυτή η απόκρουση δεν συνοδεύτηκε με βαθμό ή βαθμούς. Μέσα με την καθημερινή δουλειά και προσπάθεια θέλω να έρθουν κι άλλες καλές αποκρούσεις που να συνοδεύονται με θετικά αποτελέσματα.

Η Καρμιώτισσα μέχρι στιγμής κερδίζει τις εντυπώσεις στο Πρωτάθλημα μας!
Όντως από το καλοκαίρι και την προετοιμασία κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια η οποία έχει φανεί από τη πορεία μας μέχρι στιγμής. Νομίζω η ομάδα ένα πολύ καλό υλικό για να πετύχει τους στόχους της. Έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα ιδίως με τους μεγάλους αντιπάλους. Θέλουμε κι άλλη βελτίωση ως ομάδα για να μπορούμε στα σχετικά πιο εύκολα παιχνίδια, που είναι στα μέτρα μας, να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θα μας οδηγήσουν στην ολοκλήρωση του στόχου μας.

Είσαι ένας τερματοφύλακας που δεν αλλάζει συχνά ομάδα, είναι κάτι που το είχες στο μυαλό σου ερχόμενος στη Κύπρο;
Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Δεν μπορώ να σκεφτώ από τώρα για το καλοκαίρι όμως όλα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλά για εμένα. Έπαιξε ρόλο στο να έρθω στην Καρμιώτισσα ο προπονητής μου ο οποίος με έπεισε για να έρθω στη Κύπρο αφού για εμένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο να αγωνιστώ εκτός Ελλάδας. Το καλοκαίρι θέλω να είμαστε η ομάδα που θα έχει πετύχει όσο πιο εύκολα τον στόχο της παραμονής. Αυτή η ομάδα χρειάζεται να μείνει στην Κατηγορία για να μπορέσει να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο.

Με την εμπειρία που κουβαλάς από το Ελληνικό πρωτάθλημα (ΠΑΟΚ, Αγροτικός Αστέρας, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Παναιτωλικός) ποιες οι διαφορές του με το Κυπριακό;
Υπάρχουν κάποιες διαφορές των δύο πρωταθλημάτων, μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις μου είναι θετικές. Είναι ένα πρωτάθλημα απρόβλεπτο και το ποδόσφαιρο στη Κύπρο είναι ανταγωνιστικό και ανεβαίνει συνεχώς.

Άρα ανεξαρτήτως ποιότητας μπορούμε να πούμε ότι το Κυπριακό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό;
Ναι, το χάσμα μεταξύ των ομάδων είναι πολύ πιο μικρό στην Κύπρο από ότι στην Ελλάδα. Είναι μια διαφορά που την έχω εντοπίσει και την έχω βιώσει επίσης. Στην Ελλάδα δύσκολα μπορείς να πάρεις βαθμό από τους μεγάλους. Εδώ μια τεράστια ομάδα όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ έχει χάσει τόσους βαθμούς μέχρι στιγμής. Το βλέπουμε και στη δική μας ομάδα που κάθε Κυριακή δίνουμε τη μάχη μας με όλες τις ομάδες ανεξαρτήτως και έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε βαθμούς και με τους μεγάλους αντιπάλους.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy