Αν θέλει Πετράκη, πληρώνει αδρά…

Τελικά η μετακίνηση στον πάγκο του Απόλλωνα του Γιάννη Πετράκη, μέχρι να γίνει αν γίνει, έχει αρκετά επεισόδια ακόμα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης έδειξε ότι θα τραβήξει το θέμα έτσι ώστε να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του και διεμήνυσε σε σημερινή(15/11) του συνάντηση στον πρώην προπονητή του ότι για να φύγει και να πάει στον Απόλλωνα θα πρέπει να φέρει μια γερή αποζημίωση(εκατό χιλιάδες), είτε από τον ίδιο είτε από τον Απόλλωνα.

Μάλιστα διεμήνυσε στον κύριο Πετράκη, ο Τορναρίτης ότι έχει τα κατάλληλα νομικά στηρίγματα, πατώντας γερά σε συγκεκριμένο άρθρο της προκήρυξης του πρωταθλήματος, ενώ όπως οι πληροφορίες μας λένε ή θα γίνει το deal πλέον με Απόλλωνα ή ο Πετράκης θα αναχωρήσει άδοξα από τη χώρα μας.

“Προπονητής που διακόπτει την συνεργασία του ο ίδιος με την ομάδα του, πλην της περιπτώσεως όπου ο τερματισμός γίνεται
λόγω οφειλομένων μισθών που υπερβαίνουν τους τρεις μήνες, δεν μπορεί να εργαστεί σε άλλη ομάδα στην Κύπρο και δεν θα
του εκδίδεται το σχετικό δίπλωμα (άδεια) για να μπορεί να εργαστεί μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου που διέκοψε την συνεργασία του”.

Η ιστοσελίδα μας σε προηγούμενο της άρθρο, δείτε ΕΔΩ έγραψε ότι ίσως γίνουν δεύτερες σκέψεις, αφού ο μεγαλομέτοχος πρόεδρος του Ολυμπιακού έδειχνε ότι έχει πληγεί η αξιοπρέπεια του και βγήκε στην αντεπίθεση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy