Υποδέχεται την ΑΕΚ ο Απόλλωνας και τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΛ

Με τέσσερις αναμετρήσεις θα συνεχιστεί η δράση της ΟΠΑΠ Basket League για την 8η αγωνιστική, όπου δύο παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (14/11) και δύο την Κυριακή (15/11), ενώ επίσης δύο αναμετρήσεις θα είναι σε ζωντανή μετάδοση.

Απόλλων – Πετρολίνα ΑΕΚ

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 – 17:00 – «Απόλλων Αρένα» – Cytavision

Ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί στο γήπεδο του την Πετρολίνα ΑΕΚ σε ένα αγώνα που αναμένεται να είναι πραγματικό ντέρμπι. Οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού μετρούν 5 νίκες σε 6 αγώνες, ενώ η Πετρολίνα ΑΕΚ έχει επίσης 5 νίκες, ωστόσο σε 7 αναμετρήσεις. Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουν να φύγουν νικήτριες από το γήπεδο για να παραμείνουν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση θα μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από την Cytavision.

Remedica ΕΝΠ – Κεραυνός

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 – 19:00 –  «Αίθουσα Παραλιμνίου» – Live Streaming YouTube

Ακόμα ένα παιχνίδι που αναμένεται συναρπαστικό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (14/11) όπου η ΕΝΠ θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό. Οι «βυσσινί» μετρούν 4 νίκες σε 6 αγώνες, ενώ ο Κεραυνός έχοντας τον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων στην ΟΠΑΠ Basket League, έχει επιτύχει 5 νίκες έως τώρα. Από την μία ο Κεραυνός θέλει την νίκη ώστε να παραμείνει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα, ενώ από την άλλη η ΕΝΠ θέλει να ανακάμψει από τις δύο διαδοχικές ήττες που έχει γνωρίσει και επίσης να βρεθεί στα πιο ψηλά στρώματα του πίνακα. Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα προβληθεί με live streaming μέσω της σελίδας της ΚΟΚ στο YouTube δωρεάν προς το κοινό, μετά από διευθέτηση της μετάδοσης από την γηπεδούχο ομάδα της ΕΝΠ.

ΑΠΟΠ – ΕΑΣ Ομόνοια

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 – 17:00 – Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους»

Στην Πάφο ο τοπικός ΑΠΟΠ θα υποδεχθεί την Κυριακή (15/11) την Ομόνοια. Ο ΑΠΟΠ μετράει 1 νίκη σε 6 αγώνες, ενώ η Ομόνοια σε επίσης 6 αναμετρήσεις έχει πάρει 2 φορές το ροζ φύλλο αγώνος. Και τα δύο σωματεία θέλουν την νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 – 19:00 – Αίθουσα «Νίκος Σολομωνίδης»

Με την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ θα κλείσει η 8η αγωνιστική, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης». Η ΑΕΛ δεν έχει καταφέρει να επικρατήσει φέτος σε κάποιο παιχνίδι, έπειτα από 6 αγώνες, κάτι το οποίο θα προσπαθήσει να αλλάξει στον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Από την άλλη η ομάδα της Λευκωσίας μετράει 3 νίκες σε 6 αγώνες, με τις νίκες της ομάδας να έχουν σημειωθεί στα τελευταία τρία παιχνίδια της. Συνεπώς το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών του, για να ανελιχθεί πιο ψηλά στην βαθμολογία.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy