Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού

146

Τρία νέα κρούσματα κορωνοιού στο Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού.

Σύμφωνα με ανάρτησή του ίδιου του σχολείου το βράδυ της Παρασκευής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

«Υπάρχει ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για 3 νέα θετικά κρούσματα COVID19. Πρόκειται για μαθητή στο τμήμα Γ52 και 2 εκπαιδευτικούς.

Με βάση και τα σημερινά δεδομένα η επιδημιολογική εικόνα του σχολείου για σήμερα 13/11/2020 είναι η ακόλουθη:

• 12 μαθητές είναι επιβεβαιωμένα κρούσματα covid-19 και παραμένουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες και είναι σε αναμονή για δεύτερο τεστ στο τέλος της περιόδου αυτοπεριορισμού. Θα επανέλθουν στο σχολείο εάν το δεύτερο τεστ είναι αρνητικό. [Συνολικά μέχρι σήμερα υπήρχαν 15 (1.875% των μαθητών) επιβεβαιωμένα κρούσματα]

– 3 εκπαιδευτικούς

• Από τα νέα θετικό κρούσμα προκύπτουν ακόμη 17 νέες στενές επαφές, με συνολικά 105 (13.12%) μαθητές να έχουν δηλωθεί σύμφωνα με το πρωτόκολλο ως στενές επαφές με τα κρούσματα και να έχουν τεθεί σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες από την ημερομηνία επαφής τους με το επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Τονίζεται για μια ακόμη φορά η ανάγκη τήρησης όλων των οδηγιών των υγειονομικών πρωτοκόλλων έντος και εκτός του σχολείου. Σχεδόν στην ολότητα τους τα κρούσματα είναι εισαγόμενα»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy