Η στήριξη στο Σόλσκιερ και οι φήμες για Ποτσετίνο

Σε δύσκολη θέση παραμένει για μια ακόμη φορά, ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς συνεχίζεται η κουβέντα για την ήττα στην Τουρκία από την Μπασακσεχίρ για το Champions League, αλλά κυρίως για την αγωνιστική αστάθεια της ομάδας. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ακούγονται και πάλι φωνές, που ζητούν την απομάκρυνση του, αλλά ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Εντ Γούντγουορντ έβαλε τέλος, ξανά, τέλος στη φημολογία και στήριξε απόλυτα τον Νορβηγό τεχνικό:

«Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στον Σόλσκιερ και είμαστε σίγουροι πως κάποια στιγμή η ομάδα θα βρει τη σταθερότητα της. Εχουμε κάνει πολύ καλά παιχνίδια και άσχημα ματς. Εκείνο που μας λείπει είναι η σταθερότητα και με τον Ολε θα τη βρούμε σύντομα», δήλωσε σχετικά ο Γούντγουορντ, αλλά οι φήμες επιμένουν πως ο ίδιος έχει κάνει επαφές με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πρώην προπονητή της Tότεναμ, που είναι άνεργος για σχεδόν ένα χρόνο, όταν αντικαταστάθηκε από τον Ζοσέ Μουρίνιο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy